Rólunk

 

TÁRSAK VAGYUNK EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉBEN!


A Csabai BioKlinika és Natúrpatika 2012 óta várja nagy-nagy szeretettel vendégeit, vásárlóit Békéscsabán, a Munkácsy utcán, a nagypostával szemben.

Bízunk benne, hogy azóta sokan megtapasztalták: a térségben egyedülállóan komplex, alternatív lehetőségeket biztosítunk az egészség megőrzésében, és - ha megelőzni nem sikerült – a betegség tüneteinek enyhítésében.

Natúrpatikánkban gyógynövények, gyógygombák, vitaminok, táplálékkiegészítők, ásványok, reform élelmiszerek, kinezio tapaszok, higiéniai termékek, füstölők, mandalák, álomfogók, totemszobrocskák, szélcsengők kaphatóak széles választékban! Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a Bihar kincse termékcsalád gyógytea-keverékeinek, tinktúráinak, kenőcseinek.

Segítőinkis szeretettel várják a hozzájuk fordulókat.

Hogy mi mindenben tudnak segíten, azaz módszereik listáját az alábbi oldalon tekintheti meg: Segítőink kínálata

Gyógyítás a természet rendje szerint

Talán a fentiekből is kiderül: nem csak az állapotjavulás eszközeiben törekszünk a komplexitásra. Célunk segíteni, felderíteni a lelki folyamatokat, és ezáltal megtalálni egy-egy probléma gyökerét. Szakembereink tanácsot adnak abban is, hogy miként változtathatók meg ezek a rossz beidegződéseink. Így a páciens maga talál gyógyírt problémájára, és a változás belőle indul el. Amíg ez nem történik meg, a testi tünet mindvégig újraképzi önmagát. Alapnézetünk, hogy gyógyulni testi, lelki és szellemi szinten együtt lehetséges, mindhárom területre hatva, vagyis a betegségeket szelíd módszerekkel gyógyítjuk, a természet rendje szerint. Mert „Orvosságod magadban van, csak nem figyelsz rá oda.” (A. Hazrat)