Rólunk

 

TÁRSAK VAGYUNK EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉBEN!


Nagy nap volt 2017. május 11-e a Csabai BioKlinika és Natúrpatika történetében. Ekkor ünnepeltük megalakulásunk ötödik évfordulóját. Bízunk benne, hogy azóta sokan megtapasztalták: a térségben egyedülállóan komplex, alternatív lehetőségeket biztosítunk az egészség megőrzésében, és - ha megelőzni nem sikerült – a betegség tüneteinek enyhítésében.

Natúrpatikánkban gyógynövények, gyógygombák, vitaminok, táplálékkiegészítők, onkológiai termékek, ásványok, reform élelmiszerek, kinezio tapaszok, higiéniai termékek, füstölők, mandalák, álomfogók, totemszobrocskák, szélcsengők kaphatóak széles választékban! Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a Bihar kincse termékcsalád gyógytea-keverékeinek, tinktúráinak, kenőcseinek.

Segítőink is szeretettel várják a hozzájuk fordulókat.

Amit kínálnak: auramérés/elemzés, Acces Bars kezelések, biorezonanciás állapotfelmérés/kezelés, energetikai csontkovácsolás, dohányzás leszoktatás, életvezetési tanácsadás, grafológia, lélekgyógyászat, többféle masszázs, spirituális választerápia, születési mátrix, stresszoldás, Theta Healing....

Egészségmegőrző és terápiás készülékeink:

Jádeköves masszázságy, pulzáló mágnesterápia, szem-, illetve talp/lábmasszírozó készülék.

Gyógyítás a természet rendje szerint

Talán a fentiekből is kiderül: nem csak az állapotjavulás eszközeiben törekszünk a komplexitásra. Célunk segíteni, felderíteni a lelki folyamatokat, és ezáltal megtalálni egy-egy probléma gyökerét. Szakembereink tanácsot adnak abban is, hogy miként változtathatók meg ezek a rossz beidegződéseink. Így a páciens maga talál gyógyírt problémájára, és a változás belőle indul el. Amíg ez nem történik meg, a testi tünet mindvégig újraképzi önmagát. Alapnézetünk, hogy gyógyulni testi, lelki és szellemi szinten együtt lehetséges, mindhárom területre hatva, vagyis a betegségeket szelíd módszerekkel gyógyítjuk, a természet rendje szerint. Mert „Orvosságod magadban van, csak nem figyelsz rá oda.” (A. Hazrat)