Rólunk

 

TÁRSAK VAGYUNK EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉBEN!


Nagy nap volt 2017. május 11-e a Csabai BioKlinika és Natúrpatika történetében. Ekkor ünnepeltük megalakulásunk ötödik évfordulóját. Bízunk benne, hogy azóta sokan megtapasztalták: a térségben egyedülállóan komplex, alternatív lehetőségeket biztosítunk az egészség megőrzésében, és - ha megelőzni nem sikerült – a betegség tüneteinek enyhítésében.

Natúrpatikánkban – mely egyébként Avemar infópontként működik - gyógynövények, gyógygombák, vitaminok, táplálékkiegészítők, onkológiai termékek, ásványok, gyógyvizek, füstölők, mandalák kaphatóak széles választékban! Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a Bihar kincse termékcsalád gyógytea-keverékeinek, tinktúráinak, kenőcseinek.

Segítőink is szeretettel várják a hozzájuk fordulókat.

Amit kínálnak: auramérés/elemzés, Acces Bars kezelések, Bach virágterápia, biorezonanciás állapotfelmérés/kezelés, népi csontkovácsolás, dohányzás leszoktatás, egyedi talpbetétek, életvezetési tanácsadás, energiagyógyászat, grafológia, lélekgyógyászat, masszázs, onkológiai lélekgondozás, stresszoldás, Theta Healing....

Egészségmegőrző és terápiás készülékeink:

Gerincnyújtó pad, jádeköves masszázságy, lágylézer terápia, pulzáló mágnesterápia (hazavitelre is), szem-, illetve talp/lábmasszírozó készülék.

Hogy a komplexitás még teljesebb legyen, olyan mozgásos programokat is szervezünk, melyek speciálisan, bizonyos lelki/fizikai tüneteket hivatottak enyhíteni. (Etka jóga, arab aerobic…)

Gyógyítás a természet rendje szerint

Talán a fentiekből is kiderül: nem csak az állapotjavulás eszközeiben törekszünk a komplexitásra. Célunk segíteni, felderíteni a lelki folyamatokat, és ezáltal megtalálni egy-egy probléma gyökerét. Szakembereink tanácsot adnak abban is, hogy miként változtathatók meg ezek a rossz beidegződéseink. Így a páciens maga talál gyógyírt problémájára, és a változás belőle indul el. Amíg ez nem történik meg, a testi tünet mindvégig újraképzi önmagát. Alapnézetünk, hogy gyógyulni testi, lelki és szellemi szinten együtt lehetséges, mindhárom területre hatva, vagyis a betegségeket szelíd módszerekkel gyógyítjuk, a természet rendje szerint. Mert „Orvosságod magadban van, csak nem figyelsz rá oda.” (A. Hazrat)


Ha többet szeretnél megtudni minderről, nézd meg, a rólunk készített műsort!

Spektrum Életmód Magazin – 2016.05.10.

 

Nagy szeretettel várja Önöket BioKlinikánk csapata!