IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Ha első kézből szeretne értesülni különleges híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ha időközben meggondolná magát, bármikor leiratkozhat.)

Email cím
Vezetéknév
Keresztnév
Secure and Spam free...

Rólunk

 

TÁRSAK VAGYUNK EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉBEN!


Nagy nap volt 2017. május 11-e a Csabai BioKlinika és Natúrpatika történetében. Ekkor ünnepeltük megalakulásunk ötödik évfordulóját. Bízunk benne, hogy azóta sokan megtapasztalták: a térségben egyedülállóan komplex, alternatív lehetőségeket biztosítunk az egészség megőrzésében, és - ha megelőzni nem sikerült – a betegség tüneteinek enyhítésében.

Natúrpatikánkban – mely egyébként Avemar infópontként működik - gyógynövények, gyógygombák, vitaminok, táplálékkiegészítők, onkológiai termékek, ásványok, gyógyvizek, füstölők, mandalák kaphatóak széles választékban! Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a Bihar kincse termékcsalád gyógytea-keverékeinek, tinktúráinak, kenőcseinek.

Segítőink is szeretettel várják a hozzájuk fordulókat.

Amit kínálnak: auramérés/elemzés, Acces Bars kezelések, Bach virágterápia, biorezonanciás állapotfelmérés/kezelés, népi csontkovácsolás, dohányzás leszoktatás, egyedi talpbetétek, életvezetési tanácsadás, energiagyógyászat, grafológia, lélekgyógyászat, masszázs, onkológiai lélekgondozás, stresszoldás, Theta Healing....

Egészségmegőrző és terápiás készülékeink:

Gerincnyújtó pad, jádeköves masszázságy, lágylézer terápia, napsugárszauna, pulzáló mágnesterápia (hazavitelre is), szem-, illetve talp/lábmasszírozó készülék.

Hogy a komplexitás még teljesebb legyen, olyan mozgásos programokat is szervezünk, melyek speciálisan, bizonyos lelki/fizikai tüneteket hivatottak enyhíteni. (Etka jóga, arab aerobic…)

Gyógyítás a természet rendje szerint

Talán a fentiekből is kiderül: nem csak az állapotjavulás eszközeiben törekszünk a komplexitásra. Célunk segíteni, felderíteni a lelki folyamatokat, és ezáltal megtalálni egy-egy probléma gyökerét. Szakembereink tanácsot adnak abban is, hogy miként változtathatók meg ezek a rossz beidegződéseink. Így a páciens maga talál gyógyírt problémájára, és a változás belőle indul el. Amíg ez nem történik meg, a testi tünet mindvégig újraképzi önmagát. Alapnézetünk, hogy gyógyulni testi, lelki és szellemi szinten együtt lehetséges, mindhárom területre hatva, vagyis a betegségeket szelíd módszerekkel gyógyítjuk, a természet rendje szerint. Mert „Orvosságod magadban van, csak nem figyelsz rá oda.” (A. Hazrat)


Ha többet szeretnél megtudni minderről, nézd meg, a rólunk készített műsort!

Spektrum Életmód Magazin – 2016.05.10.

 

Nagy szeretettel várja Önöket BioKlinikánk csapata!

 

Aktuális programjaink:

Hangfürdő minden második pénteken!

Következő alkalom: április 27. 17 óra

Email cím
Vezetéknév
Keresztnév
Secure and Spam free...