A BioKlinika asszisztensei

13458659_10210190802952883_4170508032843286525_o

A BioKlinika asszisztensei


Kálmán Zsoltné Györgyi

A természetes gyógymódok - pl. gyógynövények - használata családunkban folyamatosan jelen volt. Nagyszüleimtől tanultam népi praktikákat, hogy s mint kezeltek régen bizonyos betegségeket. Ők indítottak el a természetgyógyászat útján, amit már a mindennapjaimba is beépítettem.

2011-ben végeztem a gyulai főiskolán, mint egészségügyi szervező menedzser. A turisztika helyett inkább az egészségügy vonalán szerettem volna továbbhaladni. Elsősorban az alternatív gyógyászati módszerek, a fizioterápia, és a gyógyszer szedése nélküli gyógymódok érdekeltek.

2012-től hivatalosan is elindult számomra, hogy természetgyógyászattal, azon belül is alternatív masszázsokkal foglalkozzam. Budapesten tanultam az Ecce Homo Oktatási Központban természetgyógyászatot, majd alternatív mozgás- és masszázsterápiát. Oklevelet szereztem klasszikus svéd, illetve különféle keleti masszázsból az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képesítés megszerzése mellett.

A Csabai BioKlinika és NatúrPatika asszisztenseként szeretettel várok mindenkit üzletünkbe!

én

Kissné Gyurkó Ágnes

A természetgyógyászat, a gyógynövények világa sokáig nem volt az életem része. Amikor édesanyám egyik álma megvalósulhatott, és megnyithatta Békéscsabán a BioKlinikát, ahol természetgyógyászok dolgoztak, számomra ismeretlen - sokszor misztikusnak tűnő – eszközök, és gyógynövények hada sorakozott a polcokon, sokáig csak mosolyogtam rajta.

2004-ben végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán szomatopedagógus és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakon. Nagy lelkesedéssel, és szeretettel vetettem bele magam a munkába, nagyon élveztem a gyermekekkel a közös órákat. Le is szakvizsgáztam néhány éven belül. Elsősorban mozgáskorlátozott tanulók egyéni mozgásfejlesztését végeztem, ami később kiegészült az óvodás korosztály ellátásával is.

2009-ben megszületett kisfiam, majd 2013-ban kislányom is. Az otthon – GYED-en, GYES-en – töltött évek alatt sokszor sétáltunk be a BioKlinikára, és mindig éreztem, hogy jó ott lenni, vonzott a közeg, egyre érdeklődőbben figyeltem az ott zajló munkát. Egyre inkább erősödött bennem az érzés, hogy tetszik „ez a világ”.

A gyermekeim közösségbe kerülése után egyre nagyobb szerepet vállaltam a háttérmunkálatokban, lassan belekóstoltam az üzletvezetés rejtelmeibe, és személyesen megismerkedtem gyógyítóinkkal is. Sőt, saját bőrömön is megtapasztaltam milyen csodálatos tudás van birtokukban. A gyógynövények is kezdtek meggyőzni, vásárlóinktól hallottam a pozitív visszajelzéseket. Vállalkozásunk új oldala, a Bihar Kincse gyógynövényteák magyarországi forgalmazásának bevezetése, megszervezése már szüleimmel karöltve közös munkaként valósult meg. Nagyon nagy élmény a mai napig, mikor felhívnak, írnak nekünk elégedett megrendelőink, és beszámolnak a gyógynövényteáink pozitív hatásairól.

Természetesen családomban is elkezdtem ezeket a kincseket alkalmazni. Korábban gyakran betegeskedő, éjszakánként befulladó kisfiam ma már nagyon ritkán betegszik meg, fulladásos rohamainak nyoma sincs, lánykám óvodakezdése is hiányzások nélkül zajlik. Kell ennél nagyobb motiváció egy anyának?

2016-ban nehéz döntést kellett meghozzak. Már nem tudtam a gyógypedagógusi pályámat, és a Csabai BioKlinika teendőit maradéktalanul ellátni, túl soknak bizonyult a családi élet mellett. Végül úgy döntöttem, hogy a BioKlinika kis csapatát igyekszem erősíteni, és ezen a csatornán keresztül próbálok segíteni a hozzánk betérőknek.

Szeretettel várom kedves vendégeinket!