Pacsika László

Pacsika L

Önismereti csoport


Időről időre mindenkinek szüksége van különleges segítőre, aki ítélkezés nélkül meghallgatja és segít rátalálni a megoldásokra.

2003-ban súlyos balesetet szenvedtem. Néhány reményt vesztett hónap múltán egy ősi, keleti energetikai módszer segítségével az egészség és az önismeret útjára léptem. Gyors és látványos gyógyulásom "mellékhatásaként" hamarosan elkezdtem másoknak is segíteni. Észrevettem, hogy már a történetem hallgatása is pozitívan hat a hozzám forduló emberekre.

Spirituális utam mellett érdeklődésem megnyílt a pszichológia irányába is. 2010- ben elvégeztem a békéscsabai telefonos lelkisegélyszolgálat speciális képzését. Itt tapasztalhattam meg először, hogy milyen is egy humanisztikus, emberközpontú önismereti csoport.

2014-ben OH- kártya instruktor képesítést szereztem. Ez a módszer ötvözi a pszichológiát a művészettel. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható önállóan és bármelyik segítői technika kiegészítéseként is.

2023-ban elvégeztem az Integrál Akadémia pszichológiai képzését. Az integrál pszichológia egy  rendkívül izgalmas elmélet- és gyakorlat rendszer, amely szakértői módon kapcsolja össze a nyugati pszichológiai ismereteket, valamint a spirituális hagyományok tudatról szóló tanításait.

2022 októberében 10 napos Samatha csendmeditációs elvonuláson vettem részt.

2024-ben Gánti Bence 2 éves képzésén integrál önismereti csoportvezető képesítést szereztem.

Milyen módszerekkel segíthet BioKlinikánkon László?

Integrál konzultáció

OH-Kártya - asszociációs önismereti módszer

Tiszta Kommunikáció technikája

Safe Laser eljárás

Önismereti csoport

Lászlóhoz közvetlenül az alábbi telefonszámon is bejelentkezhet:

+36-30/865-1950