Gazsó Csilla

Gazsó_Csilla

Érzelmi Felszabadítás Technikája segítő, stresszoldó terapeuta


Gazsó Csilla, lelked mestere vagyok. Testi-lelki oldással, kineziológiával, EFT-vel, közérzetjavítással, stresszoldással, valamint tanulást segítő módszerekkel foglalkozom. Egyénileg kezelek gyermekeket, felnőtteket.

Gyermekeknek csoportos Öröm-varázs tréninget tartok, segítve őket meditációkkal, értékes beszélgetésekkel. Visszajelzéseim pozitívak és mind lelkesítőek. Igény szerint csoportos tréninget tartok testi fájdalmak enyhítésére.


EFT- (Emotional Freedom Techniques) - Érzelmi Felszabadítás Technikája

Az egészség és boldogság forrása

Az EFT a meridián pontokat kopogtató, stresszkezelő eljárás, az érzelmi és testi problémák kezelésének egyik hatékony módszere. Az EFT módszerével a meridián pontok stimulálása helyreállítja az áramlást testünk energiarendszerében. A testi, lelki fájdalmakat felváltják a pozitív lehetőségek, ami belső békéhez, kiegyensúlyozottsághoz, egészségesebb élethez vezetnek. A meridiánok hatással vannak minden szervre, az immunrendszerre, az idegrendszerre, a keringési-, a légző-, az emésztő-, a csont-, az izom- és nyirokrendszerre. Az EFT alkalmazásával a fizikai fájdalmak, betegségek gyógyulási / gyógyítási folyamata rendkívüli mértékben felgyorsul. A módszer könnyen alkalmazható gyermekeknél is.

Amennyiben szeretné céljait elérni, egészségesebb életre vágyik, testi-lelki, egészségügyi problémái vannak, amikre megoldást keres, akkor sok szeretettel várom a Bioklinikán egyéni terápiára.

Milyen módszerekkel segíthet Csilla?

EFT - Érzelmi felszabadítás technikája

Stresszoldás a kineziológia módszereivel