Faragó Ilona

Dr_Faragó_Ilona

Energetikai csontkovács, Access Bars és Access testkezelés facilitátor


A diplomaszerzése előtt masszőrként és népi csontkovácsként dolgozott. Csontkovács vizsgáit 2009-ben tette le, 2010-ben pedig a mestervizsgát. Diplomáit 2011-ben szerezte "tradicionális népi csontkovács" szakon, a Hu-Man Medica Tradicionális Gyógyász Ezoterikus Tudományi Szabadegyetemenen "cum laude" minősítéssel.


A masszőri pályafutása alatt lehetősége nyílt arra, hogy Békéscsabán a Fehér Fény Alapítványnál és az Univerzum klubban karitatív munkát végezzen, különböző korú és problémájú emberekkel. Alapként a Keleti Masszázst végezte el, majd ezt követően még kilenc féle masszázstechnikát tanult meg, többek közt a Dorn terápiát és Breuss masszázst, a Trigger és Tenderpont terápiát, de a legjobb eredményeket a Keleti Masszázzsal érte el, amelyet azóta is a leghatékonyabb technikának tart az egészségmegőrzésben. Hivatása során fontosnak tartja a szakmai tudás folyamatos továbbfejlesztését is. BioKlinikánkon energetikai csontkovácsolássalvárja vendégeit.

Mindezeken kívül még Access BARS facilitátor és Access Body facilitátor, ESB - létezésed energetikai szintézise kezelő, valamint SOP - Lehetőségek Szimfóniája kezelő.

Milyen módszerekkel segíthet Ilona?

Energetikai csontkovács

Access Bars, és Access testkezelések

Kinezio tape ragasztás

Kismama masszázs

Zsírégető masszázs