Zsírégető masszázs

Zsírégető masszázs

Zsírégető masszázs


A masszázs hatására fokozódik az elhalt hámsejtek leválása és a hámképzés. A kötőszövet élettani folyamatai felgyorsulnak, sejtjeinek és rostjainak képződése fokozódik, az öregedési folyamatok lelassulnak, bőrünk feszesebb lesz. A szövetek javuló oxigén és tápanyagellátása az izomtónust is fokozza, mely a testkontúrját hangsúlyosabbá, körvonalasabbá teszi.

A masszázs, hasonló hatást gyakorol a nyirokkeringésre is, megindul a szervezet salaktalanítása, méregtelenítése, mely elengedhetetlen feltétele, a fogyásnak. A masszázs a zsírszövet eloszlását megváltoztatja, a zsírok mobilizációját és a fokozott oxidációjukat elősegíti speciális fogásaival. Hatására a bőrhőmérséklet emelkedik, a pórusok tágulnak, javítja a tápanyagok, kozmetikai anyagok felszívódását. Így a megfelelő zsírégető és hidratáló krémek segítségével fokozzuk a masszázs hatását. A bőr hidratálásával, a narancsbőr csökkenésével bőrünk felülete sima, bársonyos tapintásúvá válik.

Nagyon jó eredmények érhetőek el megfelelő életvezetéssel és táplálkozással párosítva a kerület csökkentésében, az alakformálás és cellulit állapotának javulásában. Aaz eredmények cm-ben és bókokban mérhetők.

Aki Zsírégető masszázst végez BioKlinikánkon:

Faragó Ilona

Egy alkalom ára 10000 Ft.