Szélcsengő 3 csengettyűvel – béka

1 900 Ft

Availability: 3 készleten

Cikkszám: 166210 Kategória:

Kínai Szélcsengők szerencsepénzzel teljes  hossza  38 cm

Kézzel készült kínai kézműves termék, a fémcsövek a szélben érdekes, különleges magas hangot adnak ki, elűzik a rossz energiákat.

A Feng Shui fő hangjait a szélcsengők alkotják, melyeket a bejáratnál érdemes elhelyezni, hogy vonzzák a pozitív energiát.

Semlegesíti a rossz energiát, ami segíthet csökkenteni a stresszt, betegségeket és kedvetlenséget.

Szélcsengőink olyan bájosak, olyan kedves hangjuk van, hogy dekorációként is megfelelnek  minden helységbe.

A szélcsengő napjainkban leginkább dekorációs céllal van jelen a legtöbb ház körül: egyszerűen szépek, és kellemes hangot adnak ki, ha fúj a szél. Amiért azonban elkezdtek ilyeneket készíteni valamikor a régmúltban, az sokkal több volt ennél.

A szélcsengő a kínaiaktól származik, akik abból a célból használták, hogy a mérgező nyilakat, illetve a rossz csillagkombinációkat tudják hatástalanítani. Mindemellett a pozitív energiák gerjesztésére is szolgált a szélcsengő.

Aki tehát spirituális lélek, az biztos lehet benne, hogy egy szélcsengő a ház körül csak jót jelenthet számára.

Ha hiszünk egy kicsit a hatásában, érdemes figyelembe venni, hogy mely területek működnek kissé alul az életünkben, ezen ugyanis segíthet a szélcsengő. Ha például a munka, karrier területén lenne szükségünk némi lendületre, pozitív hatásra, a kert északi részére rakjunk egy szélcsengőt, az északi rész ugyanis a karrier területe. Mindig úgy kell őket elhelyezni, hogy ne akadhassunk bele.

A különböző szélcsengőknek a hangja is eltérő lehet, ha szívesen hallgatjuk őket, érdemes lehet más-más fajtákat beszerezni. Ha jó nagy a kert, többet is elhelyezhetünk itt-ott anélkül, hogy zavarnák egymást a hangok.

A szélcsengők hangulatos kiegészítői például egy kellemes terasznak, otthonosabbá teszik a környezetet. Nem mellesleg a nevéből sejthető funkció betöltésére is alkalmasak: ha az ajtó vagy ablak elé teszünk egy-egy szélcsengőt, abból, hogy mennyit hallunk belőlük, valóban tudhatjuk, mennyire fúj kint a szél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szélcsengő 3 csengettyűvel – béka” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart