Horoszkóp ásvány karkötő – Szűz

4 500 Ft

Availability: 1 készleten

Kategória:

A horoszkóp szerint ajánlott ásványok szerencsét hozhatnak a viselőjének. Külön sajátos szerencse hozó jelkép a felemelt ormányú elefánt is. A Szűz horoszkóp kövei közül a Szodalitot, a Lazuritot és a Citrint emelték ki a karkötő köveinek, ezekből készítettek egy kb. 17 cm méretre megfelelő karkötőt.

szodalit ásvány a 12 mesterkristály egyike, viszont mindössze 200 éve ismerjük jótékony hatásait. Az önbizalom kövének szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Megszünteti a bűntudatot, segít felvállalni a cselekedeteinket, általa szabadabbnak érezhetjük magunkat. Rávilágít a saját hibáinkra és segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat. Növeli az igazságérzetünket és erőt ad, hogy mindig hűek maradjunk önmagunkhoz. Arra ösztönöz, hogy szakadjunk el a berögzült szabályainktól, törvényeinktől és úgy éljünk, ahogy azt megérdemeljük és emellett kitartást biztosít, hogy az új nézetünk mellett ki is tudjunk állni. Régen használták látás javítására is, mivel jótékonyan hat a szemgyulladásra és a retinára. Viszont leginkább a torokra és annak problémáira van jó hatással, ezáltal gyógyítja a gége és hangszálak panaszait is. Szabályozza a szervezet folyadékfelvételét és csökkenti a magas vérnyomást.

A lazurit segítségével növelheted önbizalmad. Ez nem azt jelenti, hogy nagyképű vagy önhitt leszel, hanem egyszerűen tisztában leszel az általad elért sikerekkel. Hatására a kreatív oldalad is felszínre kerül és ötleteidet bátran megosztod másokkal. A lazurit hatására pozitív kisugárzásod lesz, amely az ellenkező nem figyelmét sem fogja elkerülni. A lazúrkő hűvös kékjének régóta nyugtató, görcsoldó és lázcsillapító hatást tulajdonítanak. Az ideges fejfájás, a magas vérnyomás, a vérbetegségek és a depresszió ellen is hasznos segítség.

A citrin az ametiszt és a hegyikristály legközelebbi testvére, a természetben kevés van belőle. Az ezotériában a napfonat csakra köve, a gyomor, a belek, a hasnyálmirigy problémáin segít. Energiát adó, szerencse kő.

Az egyes ásványok színe kis mértékben eltérhet a képen látottaktól, ez az ásványok természetéből adódik.

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horoszkóp ásvány karkötő – Szűz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart