Horoszkóp ásvány karkötő – Nyilas

4 200 Ft

Availability: 1 készleten

Kategória:

A horoszkóp szerint ajánlott ásványok szerencsét hozhatnak a viselőjének. Külön sajátos szerencse hozó jelkép a felemelt ormányú elefánt is. A Nyilas horoszkóp kövei közül a Hópehely Obszidiánt, a fekete Obszidiánt és a Kalcedont emeltük ki a karkötő köveinek, ezekből készítettünk egy kb. 17 cm méretre megfelelő karkötőt.

hópehely obszidián egyensúlyba hozza a testet, a lelket és a szellemet. Nyugtatja az egész szervezetünket, megszünteti félelmeinket.  Javítja a vérellátást, tisztítja a vérereket, méregteleníti a szervezetet és javítja a keringési rendszerünket. Remek társunk lehet meditáció közben, mivel segít kizárni a külvilágot. Segíti, hogy a sikereken kívül a kudarcokat is megfelelően tudd kezelni és a megfelelő következtetéseket vonj le belőle.

Az olvadt láva-alkotta obszidián már az őskortól ismeretes, fegyverek készültek belőle, míg az ókorban erős védelmező kőnek tartották, a középkorban pedig orvoslásra is használták. Földelő ásvány, elszívja a negatív energiákat.

A levegőt és vizet jelképező kalcedont már az ókor óta használják gyógyászati célokra. Legelterjedtebb típusa a kék színű. A kalcedon gyógyhatása erős és szelíd. Elsősorban a torokcsakrához köthető, stimulálja a belső elválasztású mirigyeket, főleg a pajzsmirigyre hat jótékonyan. Fokozza a tejelválasztást szoptatásnál, kiegyensúlyozza a hormonrendszert. Cukorbetegek számára is ajánlják a kristálygyógyászat követői.

Az egyes ásványok színe kis mértékben eltérhet a képen látottaktól, ez az ásványok természetéből adódik.

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horoszkóp ásvány karkötő – Nyilas” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart