Horoszkóp ásvány karkötő – Mérleg

5 200 Ft

Availability: 1 készleten

Kategória:

A horoszkóp szerint ajánlott ásványok szerencsét hozhatnak a viselőjének. Külön sajátos szerencse hozó jelkép a felemelt ormányú elefánt is. A Mérleg horoszkóp kövei közül a Dalmata Jáspist, az Akvamarint és a fekete Turmalint emeltük ki a karkötő köveinek, ezekből készítettünk egy kb. 17 cm méretre megfelelő karkötőt.

Dalmata jáspis

Minden jáspis a Föld energiájának közvetítője, harmonizál és összekapcsolja az ellentéteket. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést. Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal és elősegíti az önmagukkal szembeni őszinteséget. Segíti a gyors gondolkodást, az ötleteket tettekké alakítja át, fokozza a kitartást, megnyugtat.

Gyógyhatás: támogatja a keringési, az emésztő- és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag tartalmát. Erősíti az egész bélrendszert, segít vesebetegségek esetén, csökkenti a vérzéseket, a vércukorszintre gyakorolt hatása miatt nagyon hasznos a cukorbetegek számára.

Akvamarin

A akvamarin az ásványékszer-készítők egyik kedvelt alapanyaga, a színe kék – kékeszöld. Fokozza a teljesítőképességet és a céltudatosságot, szabályozza a hormonrendszert. Jótékonyan hat az állkapocsra és a fogakra. Fejleszti az önkifejezést.

Turmalin

Enyhíti a negatív érzéseket, mint a szorongás, pánikhangulat, félelem, önvád, önpusztítás. Erősíti a bizalmat, az önértékelést, segíti a megértést, toleranciát, könyörületet, megmutatja másokban a jót. Erőt ad új terveink kivitelezéséhez, ösztönöz az újrakezdésben, pozitív életszemléletre ösztönöz. Összehangolja a jobb és bal agyféltekét, hasznos segítség a diszlexia megszüntetésében. Kiegyensúlyozza a Yin és Yang energiákat. Csökkenti a feszültséget, eloszlatja a nyak és hát merevségét.

Az egyes ásványok színe kis mértékben eltérhet a képen látottaktól, ez az ásványok természetéből adódik.

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horoszkóp ásvány karkötő – Mérleg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart