Barátcserje termés tea 20 db (Boszy)

710 Ft

Availability: 1 készleten

Kategória: Címkék: , ,

A szakirodalom szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek terápiájában egyaránt hatásosnak bizonyult.

20 db-os tea; Gyógyfű termék a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek enyhítéséhez.

A Földközi-tenger vidékén honos, nálunk több helyen díszcserjeként ültetett növény. Termését és levelét használják gyógynövényként. A tea a termést tartalmazza. Bár gyógyászati alkalmazása a régmúltba nyúlik vissza, sikertörténete alig több mint 50 éve kezdődött. Az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalos gyógynövény. Ma számos, gyógyszerként regisztrált gyári készítmény és nem gyógyszerszintű termék formájában van forgalomban. A korábban alig ismert barátcserje néhány éve az európai gyógyszerpiacon a tíz legjelentősebb forgalmú növényi szer között szerepel.

Nőgyógyászati panaszok kezelésében alkalmazzák. A terjedelmes orvosi szakirodalom szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek terápiájában egyaránt hatásosnak bizonyult. Humán hatásosságát és relatív ártalmatlanságát számos klinikai vizsgálatban, több hatás bizonyítására irányulva ellenőrizték. A terápiában való alkalmazása biztonságos.

Ajánlott dózisa 2 csésze/nap, a csomagoláson feltüntetett teakészítési mód alapján elkészítve. 1 db filter 2,5 dl vízhez.

Három hónapos alkalmazás ajánlott.

Összetevők: vitex agnus-castus (barátcserje).

Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban.

Tömeg: 40 g.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barátcserje termés tea 20 db (Boszy)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…