Dr. Tóth Bea

Bea

Asztrológia, népi gyógyászat


2014 óta foglalkozom népi gyógyító hagyományokkal, alkalmazom őket környezetemben sokszor számomra is meglepő eredményekkel, pozitív visszajelzésekkel.

Kezdetben csak közvetlen környezetemben alkalmaztam a népi gyógyász képzésen tanultakat, mára azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb igény van ezekre a hatékony gyógymódokra. A népi gyógyászat segíthet testi-lelki-szellemi egyensúlyunk helyreállításában, amelyhez számos módszer áll rendelkezésre, gondoljunk csak a gyógynövények hatékonyságára, egy terápiás beszélgetésre, csontkovácsolásra és a hit erejére a gyógyulásban.

A népi gyógyász képzés elvégzése után kezdtem el foglalkozni az asztrológia rejtelmeivel, 2018-ban okleveles asztrológus lettem. Az asztrológiai elemzésekkel, előrejelzésekkel szívesen segítek a hozzám fordulóknak, hogy minél könnyebben boldoguljanak az életben. Legyen szó bármely életterületen felmerülő kérdésről az asztrológia megadja a választ rá.

Keressen bárki bizalommal aki úgy érzi elakadt életútján és egy kis lendületre, segítségre van szüksége. Szeretettel várom a hozzám fordulókat a Bioklinikán.

Bea mindenkit szeretettel vár, aki asztrológiai elemzést szeretne készíttetni.