Tormáné Báthori Zsuzsanna


Bach-virágterápia, Új Germán Medicina, Lélekmasszázs


Tormáné Báthori Zsuzsanna vagyok, 1958.08.19.-én születtem Mezőberényben, ahol a mai napig élek. Sok munkaterületen kipróbálhattam magam, amiért hálás vagyok a Teremtőnek. Minden munkaterület új tapasztalatokat, új ismeretségeket, új felismeréseket adott. Dolgoztam hivatalnokként, ifjúságvédőként, virágkötőként, női ruha előadóként, idősek között portásként. Kerestem mindegyikben önmagam, de igazán az ifjúságvédelemben éreztem jól magam. Itt teljesedhettem ki igazán „segítőként”. Ekkor még nem volt teljesen világos miért születtem le erre a csodálatos Föld nevű bolygóra, de éreztem, hogy keresésemnek egyszer megtalálom végcélját. Arra viszont soha nem gondoltam, hogy ez épp az emberek lelki gyógyítása, segítése lesz különböző tanult és nem tanult technikákkal.

Több mint 10 éve daganatos lettem egy nagy lelki összeomlás után. Ez épp amiatt történt, amiért nem végezhettem tovább azt a munkát, amit úgy éreztem a Teremtő nekem jelölt ki /ifjúságvédelem/. Akkor rábíztam magam az orvostudományra, minden kezelésen átestem /kemot., sugárt., hormonkezelés/, de már ekkor is ott volt bennem egy gondolat… egy érzés… egy sugallat. Miért pár hónappal a lelki megzuhanásom után jött a daganat?

Tudatosodásom, felismeréseimben hatalmas szerepe volt a betegségnek. A betegséget soha nem „büntetésként” kapjuk. Felismeréseket, önismeretet, igazi emberi értékeket kapunk, ha rájövünk mi az „oka”, hogy kialakult a fizikális betegség. Sajnos még nem volt teljes a felismerés a 10 évvel ezelőtti daganatnál, csak sejtéseim voltak, hogy a lélek állapota határozza meg a fizikális betegségeinket.

Az első daganat után, 5 évvel kialakult egy másik daganat, egy újabb kilátástalan élethelyzet után, amibe megint belesüppedtem lelkileg. Pár hónap múlva újból ott volt egy daganat…. Ekkor már világos lett számomra, hogy „itt én vagyok a hunyó” A lelki konfliktusaimmal gyártom magamnak a daganatokat…. Teljesen világos lett, megértettem a testünk működését és nem engedtem az onkológián, hogy hozzányúljanak ehhez a daganathoz. Kértem 3 hónapot az orvostól, hogy megoldjam ezt a „problémát”. A „józan paraszti ész” és a Teremtő rávezetése a miértekre, eredményes volt…. Három hónapos kontrollnál nem volt már daganat… és azóta sincs semmi gondom!!! Eljutottam a tudatosodás és az önismeret olyan szintjére, hogy rájöttem dolgokra.

Három évvel később találkoztam az Új Orvostudománnyal, ami ugyan erről szól… konfliktusainkkal, lelki megzuhanásainkkal alakítjuk ki a betegségeinket. Dr. Hamer orvosként jött rá arra, amire én, és Ő is daganatos betegsége által figyelt fel a folyamatokra. Amikor tudomásomra jutott az, hogy ezt tanítják, már másnap ott voltam egy kezdő tanfolyamon, mert ez nekem hiteles volt, hiszen már évekkel ezelőtt „megoldottam” a daganat felszívódását, Hamer elméletről semmit nem tudván addig.

Sokak nem értik miért mondom, hogy a betegség által kaptam meg a legnagyobb áldást az életemben. Csak ezek megtapasztalása után térhettem arra az útra, amiért születtem!! Ez pedig a saját nehézségeim általi lelki-szellemi út, azaz ERŐ , amit megkaptam a Teremtőtől ahhoz, hogy tovább adhassam a hozzám fordulóknak!

Isten tenyerén hord mindnyájunkat…. csak észre kell venni!!!

Milyen módszerekkel segíthet Zsuzsanna?

Bach-virágterápia

Új Germán Medicina

Lélekmasszázs