Tibeti masszázs

Tibeti

Tibeti masszázs


A tibeti eredetű masszázs módszert körülbelül 4000 évvel ezelőtt, tibeti szerzetesek fejlesztettek ki. A más néven prananadi masszázs regenerálja az egész testet. Teljes kezelésnél tetőtől talpig gyengéden történik a masszírozás, a talptól kezdve a meridián-vonalakon haladva egészen az arcig.

Segít az álmatlanságban szenvedőknek, boldogság érzetet ad, feszültséget old, fogyaszt, méregtelenít, rugalmasságot ad az izomzatnak, oldja a stresszt. Fokozza a vérkeringést, jótékony hatása van a bőrfelületre, csontokra, izmokra. Javítja a memóriát, koncentráló képességet növeli, valamint frissességet nyújt. a teljes és részleges masszázsok egyaránt kiválóan hatékonyak.

A tibeti masszázs szivacson, csak és kizárólag ruhában történik. A könnyű finom mozdulatok azonnali, hosszan tartó hatást nyújtanak, alaposan átmozgatva minden területet, mely alatt a relaxációs élmény garantált! A teljes testmasszázs 1,5-2 óra, tehát valóban egy igazi kikapcsolódást nyújt, melyhez kényelmes pamut váltóruha szükséges.

Ajándéknak is kiváló, masszázs kuponok az üzletben kaphatóak.

Aki Tibeti masszázst végez Bioklinikánkon:

Ujlaki Eszter

Az egyórás részkezelés ára 8000 Ft, és a kétórás teljes kezelés ára 12000 Ft.