Tapasztalatok a BioKlinika vendégeitől

 

Szívesen várjuk bármely szolgáltatásunkkal vagy termékünkkel kapcsolatos tapasztalataitokat!


"A mai napon először vettem részt a BioKlinikán 'Dr. Faragó Ilona természetgyógyász gyógykezelésén. Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem, és kicserélt emberként mehetek haza. Köszönöm azt a kezelést, amit kaptam! Sok hasznos tanácsot kaptam egyben, amit majd otthon is végezhetek. További munkájához jó egészséget kívánok, hogy még számos beteg embernek segítségére lehessen!”

- Katalin


"Lányomnak vettem Gímpáfrány Bihar Kincse teát, hátha segít az epeköveket eltűntetni. Egy hónapja rendszeresen issza. Kontrollon ugyan még nem voltunk, nem tudom történt e változás, de az biztos, hogy megérte innia, mert a narancsbőre teljesen megszűnt azóta!"


"Az Egészséges máj-szorgos epe tea néhány hónap alatt szinte teljesen megszüntette epebántalmaimat."

- István


"Az Alakformáló teakeveréktől csökkent az étvágyam, és megszűntek a falási rohamaim."

- Ildikó


"Régóta járok vásárolni, illetve korábban több kezelésen is voltam a BioKlinikán. Mindig nagyon készségesek, barátságosak, jókedvűek. Csak egy telefon és a rendelés leadva. Látszik, hogy nem a vevő van Önökért, hanem Önök vannak a vevőkért!"

- Katalin


"Aranyérre elkezdtem fogyasztani a Belső segély aranyérre teát. A tüneteim enyhültek, és gyulladáscsökkentő hatása lévén a mandulagyulladásom is elmúlt."

- Éva


"Nagyon szeretek ide járni vásárolni. Nem csak azért, mert mindig minden van, amit keresek, hanem a "hely szelleme" miatt is. Mindig kedvesen szolgálnak ki, és olyasmikről is tájékoztatnak, amit máshonnan nem tudhatnék. Köszönet érte!”

- Zsuzsanna


"Mivel sok ember feszült és rohan az életben, nem tud bizonyos dolgokra, jelekre figyelni Önmagán belül. Vannak olyan spirituális emberek, akik azért születnek, hogy segítsenek és támogassanak. Csak hinni kell! Ezt érzem, ha itt járok a BioKlinikán."

- Móni


"9-9,5 között mozgott a cukorszintem, azonban a Bihar Kincse - Cukorbetegeknek teakeverék napi fogyasztásának köszönhetően ez az érték 6,5-7 körülire csökkent, minden más gyógyszeres segítség nélkül."

- Lajos


"Egy hete használom a Bihar kincse pirítógyökér, körömvirág és fekete nadálytő kombinált kenőcsét. A lábamon az apróbb visszerek visszahúzódtak, és már nem fájdalmasak."

- Tamás


"Sokféle szaunát kipróbáltam már. Ez a napsugár-szauna a legjobb! Nagyon kíméletes és sokkal jobban izzadtam, mint akár a finn szaunában. Jó szívvel ajánlom!"


"Amióta a Cukorbetegeknek (Bihar Kincse) teakeveréket iszom, sokkal jobb a közérzetem, a vércukorszintem ingadozása megszűnt."

- Imre


"1 éve fogyasztom a Bihar Kincse cukorbeteg teát, azóta az éhgyomri vércukrom 5-6 fölé nem megy, és azóta már mellette az Emésztőrendszer támogatása teát is iszom refluxra, ami enyhíti a tüneteket, és gyógyszert sem kell már szednem miatta (amit amúgy sem bírt a gyomrom)"

- Klárika


"Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a napsugár szaunát. Jó érzés volt csendben, magamra figyelve eltölteni a fél órát. Ha a hatása olyan jó, amilyen érzést jelentett benne feküdni, már megérte!"

- Hajnalka


"Köszönöm, hogy kipróbálhattam a szaunát. Nagyon megtetszett, sokkal jobb, mint a hagyományos szaunák. 10 alkalom után, amit folyamatosan használtam, nagyon jó hatása van. Felgyorsult az anyagcserém, így fogytam 3 kg-t. A megfázásból is hamarabb meggyógyultam. Ajánlani tudom mindenkinek."

- Bea


„Második vérnyomás-csökkentő gyógyszerem írták fel és csak nem akartam rendbe jönni. Ismerősöm kérdezte, miért nem próbálkozom a homeopátiával. Magam sem hittem benne, de utálok gyógyszereket szedni, úgyhogy elmentem a homeopata doktornőhöz. Azóta köszönöm nagyon jól vagyok, nem szedek csak kellemes golyócskákat, amik a természet erejével hatnak és nem mérgezik a szervezetet. Mellékhatás zéró. Kell ennél több? Ha más bajom lesz, azzal is ezt az utat választom.„

- Kati, 58


"Nemrég vásároltam egy csomag Egészséges Bőr teát, a fiamnak már most változik tőle a bőre, sokkal letisztultabb, az arcáról eltűntek a gyulladások."


"5 éve küszködtem egy tenyérnyi nagyságú fekéllyel a lábszáramon, 1 éve kezdtem el használni a Bihar kincse Árnika és farkasalma kombinált kenőcsöt, és mellé A keringés rendszer támogatása teakeveréket. Egy hét után észrevettem, hogy fájdalmaim csökkentek, nem kellett gyógyszert bevennem. Mára már lábszárfekélyem begyógyult, nem újult ki. A kenőcsöt továbbra is használom, mert segít, hogy a bőröm nem száradjon ki."

- Mária


"Most voltam a BioKlinikán egy menedzser szűrésen. Negyed óra alatt 127 eredményemet mutatták ki. Szerencsére egészséges vagyok. Már többször jártam itt, és nagyon kellemes a környezet. Szeretem, hogy mindent természetes úton közelítenek meg. Sok sikert kívános a csapatnak."

- Edina, 35


"Hónapok óta nem tudtam aludni, nagyon kimerült voltam, de nem akartam altatót szedni. Kipróbáltam a Bihar Kincse Idegrendszer támogatása teát, azóta mélyen, pihentetően alszom, és már az adagot is csökkenteni tudtam."


"Valamikor február közepén elkezdtem inni az Egészséges máj-Szorgos epe I teát, mert egy rutin vizsgálaton kiderült, hogy gond van a májammal. A kontroll vizsgálat szombaton azt mutatta, hogy minden a legnagyobb rendben van, az értékek visszamentek a teljesen normális tartományba. A hölgy aki a vizsgálatokat végezte az elején nem igen örült annak, hogy teát akarok inni az ő bogyói helyett, - és nem is igen hitt benne - de teljesen meggyőzte őt a tea. Ő maga is elismerte, hogy nem gondolta volna. Szóval most még a hónap hátra levő idejében iszom a teát aztán várok egy kicsit és elkezdem a Belső női teát pici miómám eltüntetése végett."


"Saját bőrömön tapasztaltam meg milyen száz százalékosan működik Balla Rózsa terápiája, lelki segítségnyújtása, csak ajánlani tudom mindenkinek. Velem csodát tett."

- Gabriella


"Daganatos betegséggel kezeltek, eddig Szegeden vásároltam be gombakészítményeimet, de mióta megnyílt a BioKlinika, helyben is be tudom szerezni őket!"

- Erzsi néni


"Egy stresszesebb időszak hatásaként már hetek óta nagyon fájt a derekam ill. a hátam, amivel kapcsolatban a szinkron masszázst és a jade köves masszázságy használatát ajánlották számomra a BioKlinikán. Meglepve tapasztaltam, hogy e kettő kombinációjának eredményeként napok alatt megszűntek a fájdalmaim."

- Adrienn, 30


"A hangterápia után szépen lassan változást éreztem. Sikerült új célokat találnom, és bátrabb lettem. Köszönöm, BioKlinika!"

- Tamás, 30


"Minden este jéghidegek voltak a lábujjaim, a kezem, nagyon nehezen melegedtem át. Mióta a Bihar Kincse Keringési rendszer támogatása teát iszom, panaszaim megszűntek."


"A biorezonanciás felmérésen kiderült, hogy be van gyulladva az egyik fogam. Nagy bajt előztünk meg azzal, hogy időben észre vettük, azóta kezeltettem."

- Mária, 54


"Fiam kruppos. A Légzőrendszer teát (Bihar Kincse) adom neki amikor picit is köhög, vagy náthás. Nagyon szereti, ízlik neki, és mióta issza, nem fulladt, be, sőt, beteg sem volt, pedig az influenzás időszakban is járt óvodába."


"Nagyon jó érzés, hogy a homeopata doktornő engem is meg akart ismerni, nem csak a betegségem, végre éreztem, hogy törődnek velem, nagyon sok kedvességet kaptam. 1,5 óra alatt sok új dolgot tudtam meg magamról, és hogy a problémáimon, mely szerek segítenek."

- Réka, 25