Dohányzásról leszoktatás biorezonanciával

Szokjon le a dohányzásról

Szokjon le a dohányzásról!


Minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A biorezonanciás készülék ezeket a rezgéseket olvassa le. Az egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, míg a kóros, diszharmonikus rezgéseket kioltja, majd a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe.

A dohányzást leszoktató kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek.

A leszoktató eljárás során az Ön félig elszívott cigarettacsikkjét analizálva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesül. Ez alatt segítőnk ellátja a szükséges tanácsokkal, amelyek fontosak az életmódváltás nehézségeinek leküzdéséhez.

A kezelés során megszűnnek a szervezetében a dohányzás miatt található káros rezgésinformációk, melyek a nikotin utáni vágyért felelősek. E célzott méregtelenítő kezeléssel a fizikai tüneteket okozó nikotinéhséget szüntetjük meg a szervezetben. Ön megszabadul a hiányérzettől, valamint a szervezetében lerakódott méreganyagoktól.

A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően általában néhány órán belül, de legkésőbb másnapra megszűnik. A szervezetében úgy zajlik le a méregtelenítés, hogy közben nem lesznek elvonási tünetei.

Aki Biorezonanciás dohányzásról való leszoktatást végez BioKlinikánkon:

Dr. Hevesi Zsolt

Egy alkalom ára 11500 Ft.