Szív- és érrendszeri problémák


Szív- és érrendszeri problémák


Korunk listavezető betegségei a szív- és érrendszeri betegségek, melyek kialakulásában számos rizikófaktor játszhat közre. A dohányzás károsítja az ereket, érszűkületet okozhat. Elhízás miatt magasabb lehet a vérnyomásunk, koleszterinszintünk, és persze a stressz hatása sem elhanyagolható.

Tisztában kell lennünk azzal, hogy legtöbb esetben életmódot kell változtassunk ahhoz, hogy ezeknek a betegségeknek csökkenjenek a esélyei, vagy legjobb esetben meg is szűnjenek. Számba kell vennünk, hogy milyen tényezők vezethettek betegségünkhöz. Itt nem csak a kézzel fogható dolgokra (táplálkozás, dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás), hanem lelki okokra is szükséges gondolnunk. Milyen a stressztűrő képességünk, hogyan éljük mindennapjainkat. Ha mindezekre rávilágítunk, már egy lépéssel közelebb jutottunk a megoldáshoz.

Elsődleges szempont ilyen betegségek kezelésébe beépíteni a rendszeres testmozgást, a helyes táplálkozást, de kiegészítésképp egy megfelelően megválasztott teakeverék, étrendkiegészítő, illetve segítőink célzott kezelései hozzájárulhatnak a betegség visszafordításához.


Natúrpatikánk kínálata:


Bihar kincse - Vérnyomásszabályozás teakeverék

Bihar kincse - A keringési rendszer támogatása teakeverék

Bihar kincse - Legyen szívügye teakeverék

Számos étrendkiegészítő, és vitaminkészítmény...


Segítőink:


Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés – Dr. Hevesi Zsolt

Stresszoldás – Gazsó Csilla