Kineziológia

Stresszoldás, kineziológia

Stresszoldás


A stressz feloldása legtöbbször más lelki hozzáállást igényel azokhoz a dolgokhoz, amelyekre nem találunk megoldást, vagy amelyekre félelmekkel, gátlásokkal, rossz kedvvel tekintünk. Stressz esetén elsősegély az életmódváltás, ami a leggyorsabban megvalósítható.

A világ körülöttünk folyamatosan változik, alkalmazkodásra késztetve bennünket, és gyermekeinket is. Ha nem sikerül alkalmazkodnunk, akkor fizikai-, és lelki tünetek, betegségek jelentkezhetnek, pl.: túlsúly, alvászavar, asztma, allergia, bőrproblémák, önbizalomhiány, kéz- és lábtörések, félelmek, szorongás; gyerekeknél: bátortalanság, agresszivitás, figyelem hiánya, beilleszkedési-, tanulási nehézségek, „disz-” funkciók, rossz szokások, …; felnőtteknél még: depresszió, pánikbetegség, párkapcsolati konfliktus, szexuális problémák, munkahelyi stressz, alacsony önértékelés, tériszony, magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség, alkoholizmus, … .

A tapasztalat az, hogy a stresszek oldása után az életminőség javul, mivel az egyén önmaga is részt vesz állapota javításában.

Változtasson életén, győzze le a stresszt, hiszen rajtunk múlik, hogyan éljük a saját életünket.


„Bátran tedd meg az első lépést, ...Tudatosítsd magadban, hogy változni akarsz. Meglátod, csodák történnek.”

/Luise L. Hay/


Akik Stresszoldással/Kineziológiával foglalkoznak BioKlinikánkon:

Gazsó Csilla

Egy alkalom ára 18000 Ft.