Auraelemzés

auraelemzés

Az Aura Video Station


Az Aura Video Station (továbbiakban: AVS) szoftveralapú rendszer, amely a rezgésmegfeleltetés alapján képes megjeleníteni a mért személy energiáit. Abból kiindulva, hogy minden energia, energiaként kezeljük a bennünk lévő tulajdonságokat, személyiségjegyeket is. Bármilyen típusú energiáról elmondhatjuk, hogy van egy bizonyos hullámhossza, rezgése. Leegyszerűsítve: az AVS-rendszer a rezgésmegfeleltetés elvén a bennünk érzékelt energiamintákhoz hozzárendeli az azonos rezgésszámú színeket, és így leképezi az embert körülvevő energiamezőt, az aurát, színes, képi formában.

A rendszer lelke a géphez kapcsolt bioszenzor, amely érzékeli testünk hőmérsékletét, bőrünk felületi feszültségét, valamint a tenyéren áthaladó főbb meridiánok, akupresszúrás, akupunktúrás pontok energiaszintjét. Ezekből az értékekből kapjuk meg a hét fő energiaközpont (csakra) illetve a hat bioadat-grafikon jellemző értékeit. Ez utóbbiak: stressz-relaxáció szint diagram, érzelmi állapot diagram, értelem-test állapot diagram, energia szint, csakra kerék, test-értelem-lélek diagram. Mindezekből számos következtetést vonhatunk le az illető energetikai-lelki állapotát, személyiségjegyeit figyelembe véve.

Az AVS nem alkalmas orvosi diagnózis felállítására, de nagy pontossággal jelzi az energetikailag feszült, diszharmónikus területeket, ahol ezen állapot fennállása hosszabb távon akár betegség kialakulásához is vezethet. Azt kérdezi hogyan látja az aurát a kamera?

Nos, az AVS-hez tartozó kamera digitális fényképezőgép, amely arra szolgál, hogy a mért személyről egy portrét rögzítsen, ezzel is személyesebbé téve az auraelemzést. A számítógép e köré a kép köré jeleníti meg a mérés után az aurát.


Mire szolgál a bioszenzor, hogy történik az elemzés?

Ez a kis fekete doboz a rendszer lelke. A mért személy bal tenyerét helyezi rá, a számítógéphez kapcsolt bioszenzor pedig érzékeli teste hőmérsékletét, bőre felületi feszültségét, valamint a tenyéren áthaladó főbb meridiánok, akupresszúrás, akupunktúrás pontok energiaszintjét. A berendezés tehát egy igen nagy pontossággal mérő eszköz, amely a kapott adatok szenzorikus érzékelésére szolgál. Elengedhetetlen a tapasztalt adatok elemzése-értékelése! A számítógép monitorján megjelenített eredménysor értékelése közben bemutatjuk néhány gondolatban az aura-mérés-fotózás technikáját, azért is, hogy oszlassuk az e tevékenység köré eddig kialakult, vagy egyes elemzők által kialakított misztifikációt. Az aura-csakrafotó elemzése elsősorban szín és forma-elemzés, amelyre az általunk üzemeltetett AVS berendezés azért is garancia, mivel elemzőrendszere tizenkét alapszínből elemez. (Ellentétben a szolgáltatásaiban hagyományos polaroid fotótechnikát alkalmazó Aura Imaging rendszerrel amely 6 alapszínből elemez.)


Melyik a jó auraszín?

A „jó” és „rossz” fogalma poláris világunkra fókuszált tudatunk terméke, és mint ilyen, alapvetően nem létezik. Mint ahogy nem létezik alapjaiban jó vagy rossz auraszín sem, hiszen a színek a bennünk dolgozó energia szimbolikus megjelenései, és tükrözik gondolatainkat, érzéseinket, és ezek változását követve szintén módosulnak. Másrészt mindig azok a színek rendeződnek körénk, amelyek leginkább segítik az adott periódust, illetve amelyek abban az életszakaszban tanulási feladatunkat is jelölik. A színek összefüggésben vannak továbbá a csakrákkal, így az érintett energiaközponttal való munkánkat is szimbolizálják.

Az AVS tizenkét alapvető auraszínnel dolgozik. Nincs rangsor a sötétvörös, vörös, narancs, sárga-narancs, sárga, zöld, sötét zöld, kék, indigókék, ibolyakék, levendula, fehér színek között, hiszen mindegyik egy-egy fejlődési szintet jelöl. Egy ilyen folyamatnál pedig a legalsó lépcsőfokra (a sötétvörös szín képviseli) ugyanolyan szükség van – és így az ugyanolyan jó és hasznos – mint a lépcsősor legteteje (a fehér szín). Természetesen a színek között vannak különbségek: a rezgésszám a vörös mezőtől indulva, és haladva a fehér szín felé, finomodik, növekszik.

Ha mindenképpen különbséget szeretnénk tenni, akkor jó az a szín, amely világos, élénk, tiszta. A sötét, zavaros színek feszültséget, kavargó gondolat- és érzésvilágot jelentenek, illetve gyakran a hozzájuk köthető csakra működési zavarát is jelezhetik.


Mikor érdemes aurafotót, aurakontrollt, részletes auraelemzést készíteni?

Mindenkit más motivál, amiért eljön aurafotót készíttetni: van, akit a kíváncsiság hajt, van, aki erős belső késztetésének enged, és vannak, akik tudatosan jönnek, hogy ellenőrizzék pl. egy bennük lezajlott folyamat eredményességét, vagy olyan döntés előtt állnak (pl. pályaválasztás, párválasztás…), melyhez egy auraelemzés segítséget nyújthat.

E szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, hiszen energia-térképünk olyan, mintha egy tükörbe pillantanánk. Ne feledjük: ami tudatosult bennünk, azt hatékonyabban tudjuk céljaink elérése érdekében mozgósítani!

Legelső alkalommal javasoljuk a teljes, részletes kiértékelés elkészíttetését – az eredményt cd-n vihetik haza ügyfeleink -, amely érthető formában minden adatot tartalmaz (több mint 20 oldalon keresztül), és az információk visszakereshetők akár hetek múlva is.

Hogyan jelentkezhetek aurafotózásra?

Bejelentkezni telefonon, e-mailben illetve személyesen is lehetséges. Honlapunkon minden elérhetőség szerepel. Mivel szolgáltatásunkat más Békés megyei településekre is el kívánjuk juttatni, kérjük figyeljék honlapunkat, ahol minden kihelyezett auraelemzésről hírt adunk.

Egy elemzés ára 9000 Ft.