Méregtelenítés


Méregtelenítés


Ha a méregtelenítés és a béltisztítás gondolata először merül fel Önben élete során , akkor valószínűleg eddig sohasem gondolkodott el azon, hogy tiszta-e belül az Ön szervezete. A külsőnk tisztaságára mindig figyelmet fordítunk: lemossuk a szennyeződést testünkről, fogainkról, hajunkról – de vajon belül tiszták vagyunk? Manapság, amikor egyre több méreganyaggal találkozik a szervezetünk, a vastagbél (testünk szennyvíz-elvezető rendszere), a máj és a többi belső szerv méregtelenítése elengedhetetlen, akárcsak egy autó esetében az olajcsere. Méregtelenítés és béltisztítás hiányában legfontosabb belső szerveink hatékonysága funkcionálisan csökken, melynek első jele a fáradtság, további tünetek pedig már betegségre utalhatnak.

A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből.

Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk működését. Testünk azonban képes a megtisztulásra, különösen, ha ebben a segítségére sietünk...

Nem csak a testi, a lelki méregtelenítés is fontos!


Natúrpatikánk termékei:


Bihar kincse Egészséges máj-szorgos epe 1. teakeverék

100%-os zöldség és gyümölcs ivólevek

Máriatövis termékek

Lúgosító teakeverék

Szálas teák: máriatövis, aranyvesszőfű, diófalevél, csalánlevél...


Segítőink:


Biorezonanciás állapotfelmérés- és kezelés - Dr. Hevesi Zsolt

Mágnesterápia