Kínai regeneráló masszázs

Kínai regeneráló masszázs

Teljes felfrissülés a testnek


A kínai masszázs, másnéven tuina masszázs fő célja a szervezet egyensúlyba hozása mind fizikai, mind energetikai szinten. Alapja a test meridiánrendszerének (meridiánok= a testen végigfutó energiavezetékek) ismerete.

A masszázs három fő alaptechnikából áll.

Az akupunktúrás pontok kézzel történő kezelésével (akupresszúra) olyan meridiánpontokat is lehet kezelni, amelyeket tűvel tilos, másrészt olyan pácienseknél is alkalmazható, akik irtóznak a tűszúrástól. Az akupresszúrával kezelhetünk szerveket, szervrendszereket, fájdalmat csillapíthatunk stb./p>

További technika a számos masszázsfogás alkalmazása az izmokon és meridiánokon, melyek céltól függően lazító (yin) vagy tonizáló (yang) jellegűek. A kínai filozófia szerint a különféle fogások elősegítik az energia szabad áramlását a meridiánokban, így az egész szervezetben. Végül a mobilizációs (izület kimozgató) technikák segítik az ízületek mozgásterjedelmének javítását.

Tehát összefoglalva a kínai masszázs nem más, mint egy masszázsfogásokkal és kimozgatásokkal egybekötött akupresszúrás kezelés.

Aki kínai regeneráló masszázst végez BioKlinikánkon: Kálmánné Bálint Györgyi

Egy kezelés ára 6500 Ft.