Gyógyító beszélgetés


Kék pillangó módszer


A problémás élethelyzeteket és kellemetlen testi tüneteket előidéző elfojtott érzelmi blokkok oldásával, a külső és belső energiaáramlás harmonizálásával sokat tehetünk fizikai, érzelmi és mentális egészségünkért.

A háttérokok feltárásával és megváltoztatásával rendeződhetnek az emberi kapcsolatok: legyen az párkapcsolat, szülő-gyermek, testvéri, baráti vagy akár munkahelyi kapcsolat, illetve megoldódhatnak az anyagi és egzisztenciális gondok. A beszélgetések és gyakorlatok lényege, hogy kapcsolatba kerüljünk lényünk legmélyebb részével és megtaláljuk, feloldjuk testi és lelki problémáink gyökerét. Így lelkünk felszabadul, a testünk pedig természetes módon a gyógyulás útjára léphet.

A hatékonyság és eredményesség érdekében a beszélgetés mellett alkalmazom a személyre szabott, irányított vizualizációs gyakorlatokat, a kellemetlen gondolatok és érzelmek hatástalanítását szolgáló eljárásokat, az egyéni értékmeghatározásokat a különböző életterületeken.

A közös munkát sok-sok kérdőív, vizualizációs gyakorlat, időnként elméleti ismertetek segítik, továbbá a hagyományosak mellett a legújabb kutatások eredményeit tükröző, aktuális módszerek is bekerülnek a tematikába (spirituális választerápia, pszichogenetika, számmisztika, neurolingvisztikus programozás, Theta Healing), melynek van egy alap és egy haladó része, és amely a KÉK PILLANGÓ fantázianevet kapta.

Aki a Gyógyító beszélgetést végzi BioKlinikánkon: Berkó Zsófia

Egy kezelés ára: 8000 Ft /óra.