Jádeköves masszázságy

wellspa_elite_plus_jade_masszazsagy-a_kereso_munkatars

Frissnek, kipihentnek érezzük magunkat


A hátfájás és a stressz napjainkban kiemelt népbetegségnek számít! De mi okozza a szinte mindenkinél előforduló fájdalmakat? Huszonéves korban megkezdődik a gerinccsigolyák közt lévő porc dehidrációs folyamata, mely a negyvenedik életévre már jelentős vízveszteséggel jár. A kiszáradt porckorong veszít magasságából, már nem tartja feszesen a csigolyákat, azok kimozdulhatnak helyükről. Kopás, csigolya elcsúszás, túlterhelt szakaszon porckorong sérv alakulhat ki. Az ízület instabillá válásával az ideg becsípődése is lehetséges. A hátfájás tehát a kor haladtával menthetetlenül bekövetkezik.

A legjobb megoldás a megelőzés. Leghatásosabb a rendszeres gyógytorna, mely megerősíti gerinctartó izmainkat. A torna hatékonyságát masszázzsal fokozhatjuk. Felhevített jade kővel maszírozó masszázságyunk oldja a stressz okozta izomgörcsöket, serkenti a vérkeringést, így egy-egy kezelés után frissebben és kipihentebben érezhetjük magunkat. A hőterápiát egy új 5 fejes és egy 13 fejes külső sugárzó is szolgálja. Ezekkel a külső kezelőkkel a test további részeit kezelheti.

A jádeköves masszázságy hatásai: általános közérzet javító, immunrendszer erősítő, méregtelenítő, serkenti a vérkeringést, idegmerevség és izomlazító hatású, segíti a D-vitamin beépülését a szervezetbe.

Ajánlott: mozgásszervi megbetegedések, gerincbántalmak, reumatikus problémák esetén, belső gyulladások kezelésére, bőrbetegségekre, csontritkulásra, allergia, asztma, krónikus nátha esetén, depresszió kezelésére, látásjavításra.

Egy alkalom ára 800 Ft.

(A készüléket igény szerint meg is vásárolhatja nálunk.)