Energiakezelés


Az energetikai kezelések segítenek egyensúlyba kerülni önmagunkkal és a külvilággal, hogy aktiválhassuk a bennünk rejlő erőket, így felvértez minket, az élet viszontagságaival szemben.

Az Energiákkal való bánni-tudás az emberek számára az egyik legmegfoghatatlanabb és legmisztikusabb jelenség.

Miben segít az Energiakezelés?

Belsőelválasztású szerveink működésének javítása,

fejfájás megszűntetése,

fájdalmak csökkentése,

fülzúgás csökkentése,

ízületi fájdalmak csökkentése,

sejtburjánzás megállítása,

szemromlás megállítása,

hallás javítása,

ciszták csökkentése, megszüntetése,

mentális zavaraink megszüntetése,

öngyógyító folyamatok beindítása.

Betegségeink, gondjaink okozói mi magunk vagyunk. Én az utat mutatom ahhoz, hogy segítsek, de az utat neked magadnak kell végigjárnod.

Módszerem lényege ,hogy az orvosi diagnózisok és terápiák mellett felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra,hogy az egészség visszaállítása egyben saját felelősségünk is. Mindannyiunk kezében hatalmas energia, erő rejlik, ami képes változtatni úgy fizikai, mint mentális érzelmeinken.

Változtathatunk eszmei gondolkodásmódunkon, táplálkozási szokásainkon, fekhelyünkön, negatív energiáinkon.

A fentiekhez készséggel mutatok utat, és adok segítséget, Meditációs, vizualizációs, és energiákat frissítő módszerekkel. Ahol negatív energia létezik, ott rossz közérzet, fizikai és mentális zavarok uralják a testet.

Módszereim nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek..

Tevékenységek: Pranic Healing 1-2., Prána pszihoterápia 3., Prána Kristálygyógyászat 4., Reiki 1-2., Reiki Mester, Atlantiszi kiropraktikus izometrikus kimozgató, Atlantiszi gyógyító, Aktív szellemgyógyász 1-2., Spirituális gyógyító, GyógyÍtás angyalokkal, Kristálygyógyászat, Gyógyító Mágia alap -haladó, Reinkarnációs utaztató, Nyirokmasszőr, Lazító Svéd-masszázs, Himalája Sómasszázs -Sóterápia,

Energiagyógyászatot BioKlinikánkon Kollár András végez.

Egy kezelés ára 6500 Ft.