Dohányzásleszoktatás biorezonanciával

biorezúj

Mi zajlik le dohányzás leszoktatáskor a szervezetünkben és a fejünkben?


A Bioenergetikai kezelés egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják. Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltas jelensegein alapul. Ennek soran a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik.


Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintájat, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltavolítandó anyag kötéseiből felszabaditható és a szervezetből kiüríthető. (A kiürítes meggyorsitható fokozott fo/yadékbevitellel. Ajánlott napi 2-3 liter ásvanyvíz fogyasztása.)


A kezelés után megszűnik a nikotinéhség, nem alakulnak ki az ismert elvonási tünetek. A paciens teste elfelejti, hogy valaha is találkozott a függést kivaltó nikotinnal.

Ha mégis rágyújtanál, az első néhány szál rosszul esik, hasonló tüneteket tapasztalhatsz, mint amikor életedben először gyújtott rá: émelygés, hányinger, köhögés, szédülés. 3-5 szál cigaretta elszívása után viszont ismételten annyi nikotin jut be a szervezetbe, hogy a függőség újra kialakul.

TEHÁT KOMOLY ELHATÁROZÁSRA VAN SZÜKSÉG!

Nern fogod kívánni, de a mozdulat, a "szertartás" ott fog motoszkálni a fejedben. A kezelés segít megszüntetni a nikotinfüggőséget!

DE!

A leszokáshoz az kell, hogy ne engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kíváncsiságból vagy gyengeségből újra rágyújtassz!

A kezelésnek mellékhatása nincs, bármilyen gyógyszer szedése mellett is biztonságos!

Nern ajánlott:

• Pacemaker

• Nagyobb fém- implantátum

• Baba-várás idején

• A kezelés, megbízható mindazoknak, akik könnyedén, gyorsan, elvonási tünetek nélkül szeretnének leszokni a dohanyzásról.

Nern számít hány éves vagy, mióta dohányzol, hány szálat szívsz el naponta!

A kezeléshez szükséges egy utolsó szál cigaretta, amit a kezelés folyamán kellmajd elszívni, napi 3-4 liter víz, ami a leszokást megkönnyítve beindítja a méregtelenítést, elszántság és akarat!

A leszoktató kezelés előtt 2 órával kérlek ne dohányozz, mert a kezelés akkor nem lesz eredményes!

BioKlinikánkon dohányzásleszoktatással Gulyás Tímeafoglalkozik

Dohányzásleszoktatás (kb. 60 perc) 20.000 Ft

Biorezonanciás állapotfelmérs és dohányzásleszoktatás (kb. 100 perc) 35.000 Ft