Dávid Gréta

25348716_1765729813488462_6276767101058161876_n

Kezelés tibeti hangtálakkal


Dávid Gréta vagyok, Békéscsabán élek Békés megyében, békésen.

1981 nyarán láttam meg a napvilágot Gyomán, ebéd után nem sokkal. 2003-ban végeztem az ELTE Főiskolai karán, mint közegészségügyi-járványügyi felügyelő. Még ebben az évben az ÁNTSz-nél helyezkedtem el Békéscsabán, majd 2009-től átszervezések miatt az Élelmiszerlánc-biztonsági hivatalhoz kerültem és ott folytattam az ellenőri munkámat.

Az ezotériát nem sokkal munkába állásom után kezdtem megismerni az asztrológián keresztül. Rendkívül érdekes tudománynak tartottam (tartom most is), innentől kezdve mindent elolvastam, ami érdekelt és beépítettem a tudást a mindennapjaimba, melyből rengeteg megélés, felismerés "emlékezés" és tapasztalás lett - ami persze sosem ér véget.

A kb. 18 éve elindult spirituális utam során megismert és gyakorolt technikák közül 2 az, amit a leginkább megszerettem. Ez a hangterápia és a Spirituális Választechnika (SVT). (A R.A.I. -on keresztül, kaptam Reiki mesteri, Aktív szellemgyógyászati, Angyalkommunikációs, AROLO TIFAR és egyiptomi beavatásokat. 2015-ben Esszénus Mesterré avattak. És más sok-sok-sok-sok-sok.....minden egyebet is tanultam. :-))

A tibeti hangtálak hangja és ereje, másokra gyakorolt hatása mindig elképesztő, csakúgy, mint amikor SVT-vel segítek egy problémás helyzeten. Nagy öröm, mikor 1-1 helyzet meg tud oldódni és van, hogy azonnal látom az eredményét, ezek igazi Csodák számomra! A tibeti hangtálakkal nemcsak egyéni (hangtál terápia), hanem csoportos foglalkozásokat is szoktam tartani, hangtál meditációkat. A hangfürdők Isteni vezettetésben születnek a helyszínen, azért, hogy a jelenlévők számára a legnagyobb áldás és hozzájárulás lehessen. Hiszem, tudom és érzem, hogy ezek az eszközök a mozgósított energiák révén az Isteni RENDet állítják vissza bennünk és visszük magunkkal, majd sugározzuk ki. Nagyon fontos lenne odafigyelnünk energia-háztartásunkra és energetikai tisztaságunkra, mert nagyon hamar ki tudunk billenni a harmónia állapotából, a mindennapok hirtelen változásai megterhelnek mindenkit. A tudatosságunk és a figyelmünk segít abban, hogy a tisztaságunkat, harmóniánkat helyre tudjuk állítani és ennek megélésében, felidézésében, hogy milyen is ez, a hangtálak nagy segítségünkre lehetnek.

A célom tevékenységem során az, hogy az egyén ráébredjen arra, hogy valójában egy spirituális lény, ami életről-életre inkarnálódik, és tapasztalatokat gyűjt. Fontos, hogy vállalja a felelősséget az életéért és azért, hogy az életét ő teremti gondolataival, és érzelmeivel. Mindennek, pedig az a célja, hogy felfedezze magában az Isteni esszenciát és Isten-emberré váljon!

Szeretettel várlak a tibeti hangtálas kezeléseimreBékéscsabán!

Grétához közvetlenül az alábbi telefonszámon is bejelentkezhet: 06 20/506-9064