Baloghné Nagy Ágnes

117971391_3137494646297997_3108986203752556931_o (1)

Születési mátrix oldás, újjászületés; stresszoldás, krízistanácsadás


Baloghné Nagy Ágnes vagyok, a segítő munkám célja, hogy felismerd a belső erőforrásaidat a jövődet pozitív energiákkal megalkosd.

Mentálhigiénés szakember, Theta Healing konzulens, Golden Rebirth tanár és Mandorla konzulens vagyok. Egyéni folyamatvezetést, konzultációkat, meditációkat, születési mátrix oldásokat tartok. Rendszeresen vezetek újjászületés témában csoportos oldásokat és női csoportokat.

Fókuszomban az egyéni születési mátrix oldása áll, ugyanis az egyéni kezeléseim során azt fedeztem fel, hogy sok jelen életbeli lelki probléma (stressz, krízis, nehézség, továbblépési képtelenség stb.) oka, gyökere a régóta tudattalanban működő első tapasztalat, a születési minta áll. Ennek oldása és felülírása jelentős változásokat hoz az egyéni élet szinte minden területén. A születési mátrixon keresztül a család energetikai rendszere, azok erőforrásai, karmikus minták és az elképzelt, vágyott jövőkép feltárul és átalakítható pozitív töltéssel. A születési minta átalakításával a Forrással való kapcsolat helyreáll és az egyén megérezheti a saját öngyógyító mechanizmusait.

“Nem tudod még? A te Fényed világítja meg a világot.” (RUMI)

Milyen módszerekkel segíthet BioKlinikánkon Ági?

Születési mátrix oldás, újjászületés

Stresszoldás, krízistanácsadás, jövőkép alkotás

Az általam folytatott egyéni és csoportos foglalkozások nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 80-as szakmakód alá tartozó, kiegészítő gyógyászati tevékenységnek, és a 11/1997. 11/1997. (V. 28.) NM rendelet hatálya alá tartozó természetgyógyászati tevékenységnek, továbbá nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 18-as szakmakód alá tartozó pszichiátriai kezelésnek vagy pszichoterápiának sem. Továbbá a szervezett programjaim nem minősülnek felnőttképzésnek, nem tartoznak a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá.

Szolgáltatásaim a szellemi, testi, lelki jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módomban.

Szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.