Bambuszos masszázs

227

Masszázs bambuszrudakkal


A masszázs kezelés során, a masszőr nem csak a kezeivel dolgozik, hanem különböző méretű bambusz rudakat hengerget, rezegtet végig az adott testrésznek megfelelő technikával a vendég testén. A lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombinálja és a rudakkal történő kezelésnek köszönhetően a kötőszövetek mélyére is el tud jutni.

A kezelés masszázságyon történik illatos olaj használatával vagy akár lepedővel letakart testen. A mozdulatok általában lassúak, közben a bambusz egyedülálló hangja segíti a meditatív állapot elérését.

Az eredmény a test és lélek újjászületése. A bambusz masszázs rendkívül sokoldalúan alkalmazható. Mivel természetes anyag, ezért nagyon pozitív hatással van a kezelt személyre. Megnyugtató ellazulást, harmóniát. teremt.

A masszázst a svédmasszázs alapfogásaival kezdjük, és fokozatosan térünk át a bambusz pálcák használatára. Ezek segítségével az egész testet előbb lágy, simogató ritmikus mozdulatokkal, majd erősebb fogásokkal átmasszírozzuk. A bambusz masszázs különböző méretű bambuszrúddal, lágy, simogató mozdulatokkal történik, de igény szerint kissé erősebb fogások is alkalmazhatóak.

A masszázs, a speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat is alaposan megdolgozza, így akár egész a kötőszövetek mélyére is el tudunk jutni vele.

A bambusz masszázs hatásai:

- lazítja az energetikai blokádokat a testben,

- serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését,

- csökkenti az izomfeszültségeket, a stresszt és a fáradtságot,

- semlegesíti a negatív energiákat.


A bambusz masszázs alkalmazási területei:

- stressz okozta izomfeszülés a test bármely részén

- fejfájás, nyaki fájdalom esetén

- derékfájásra,

- felfrissülésre,

- relaxálásra,

- feszültség, koncentrációs zavar esetén,

- nyirokrendszer tisztítására,

- kötőszövet erősítésére.

Aki bambuszos masszázst végez BioKlinikánkon: Ujlaki Eszter

Egy kezelés ára 5500 Ft.