Access Bars és Access testkezelések

Access testkezelés

Access Bars és Access testkezelések


Access Bars kezelés

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. Az "Access" szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a "Consciousness" tudatosságot a "Bars" pedig pontokat - sávokat jelent.

A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni?

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani, másképp ráébredni bármilyen akadályozónak tűnő erőre az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok stb.

Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.


A BARS lehetőségei:

- félelem, szorongás csökkentése,

- stressz csökkentése/az elme letisztítása,

- az elfogadás örömének élni,

- alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél,

- eloszlatni a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátat,

- fokozni a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban,

- megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel.

Aki Access Bars kezelést végez BioKlinikánkon:

Faragó Ilona

Egy kezelés ára 15000 Ft.

Access testkezelések

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk.

Az Access egyik lényeges sarokköve, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek. Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket.

Több mint ötven különféle energiát fedezett fel az Access, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Sokan azt hiszik, hogy a test akadálya a tudatosságnak. Semmi nem áll távolabb ettől!

Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak. A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Megvan a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja, de ehelyett, ebben a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel? Végtelen lények vagyunk! A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudjál.


Mit tesznek a testkezelések:

- Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól.

- Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra.

- Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra.

- Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz.

- Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót!


Az egyéni kezelések ismételhetők, ám sok esetben már egy kezelés után látványos a változás!

Aki Access testkezeléseket végez BioKlinikánkon: Faragó Ilona

Egy kezelés ára 15000 Ft.