A szemmasszírozó és a kínai orvoslás

szem

A szemmasszírozó és a kínai orvoslás


A Kyokei Wisdom Eye szemmasszírozó a hagyományos kínai orvoslásban alkalmazott szemkörüli akupresszúrás pontok stimulálásával visszaállítja a szemizmok feszességét, megszünteti a fáradtságot és oldja a stresszt. A levegőterápiás masszírozás megszünteti a szemfáradtságot és javítja a látás élességét. Legújabb fejlesztésének köszönhetően kétvibrációs egységgel rendelkezik, növelve a vibrációs masszázsmódok számát. A vibrációs masszírozás edzi a szem körüli izmokat, megszünteti a táskás szemeket, ellazítja a fáradt idegsejteket, javítja, illetve csökkenti a rövidlátást.

A szemmasszírozó két fokozatban állítható inframelegítője javítja a szemkörüli izmok vérkeringését, pihenteti a fáradt szemet, eltávolítja a szemkörüli karikákat és megszünteti a táskákat, javítja a szemkörüli sejtek anyagcseréjét. Anionterápiája segítségével a természet frissességét hozza el ügyfeleinknek! A szemmasszírozó használata közben olyan érzése lesz, mintha egy fenyőerdő közepén pihenne! Végül az alkalmazott magnetoterápia segítségével javítja a rövidlátást, illetve megakadályozza annak kialakulását; csökkenti és megakadályozza a szemkörüli ráncok kialakulását.

Ajánljuk álmatlanságban, fejfájásban szenvedőknek, a szem alatti karikák, táskák eltüntetésére, rövidlátás, tompalátás, a korral járó látásromlás javítására, szemtengelyferdülés problémáinak enyhítésére, számítógépes munkát végzőknek, sofőröknek, diákoknak, hosszan tartó koncentrációt végzőknek.

Egy kezelés szemmasszírozó készülékünkkel (kb. 20 perc) 800 Ft.

(A készüléket igény szerint meg is vásárolhatja nálunk.)