Gravitációs állvány

gravi

A gerincdoktor


A szerkezet neve gravitációs gerincnyújtó pad, melyet a világban sokan használnak már eredményesen. A gravitáció összenyomja csigolyáinkat. Ülés, terhelés alatt gerincoszlopunk deformálódik. A nyújtópad egy nagyszerű szerkezet, amivel pontosan megfordítjuk ezt az erőhatást. Ízületeinkre, csigolyáinkra olyan mértékű lazító erőt alkalmazunk, mint amit a terhelés rótt rá, de most ellentétes irányban! Egy kíméletes szerkezetről beszélünk, ami a gravitációt használva gyógyít, miközben a testünk súlyát használjuk húzó erőként.

Tapasztalatok alapján 20-45 fokos dőlés elegendő a kívánt nyújtó hatás eléréséhez! Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében, nyúlnak.

A kezelési idő 10-20 perc. Relaxálásra használva ennek többszöröse is lehet. Gyógyterápiához javasolt a napi kétszeri használat és szakmai felügyelet, amivel nem csak a tünetek csökkennek, hanem látványos állapotbeli javulás érhető el. Állapot fenntartáshoz elegendő a heti 3-4 alkalom.

Hatására ellazulnak izmai, csökken a feszültség testében. Felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a kezelés után. Az egész testében javul az oxigén ellátás. Javulhat látása, és az agy vérellátása. Szellemileg is felfrissül. Használata csökkenti a stroke kockázatát. Keringési rendszere javul. A kezelés pihenteti a szívet, segíti az alsó végtagok visszér és nyirok ürülését. Az érfalak rugalmasabbak lesznek, csökken a meszesedés kockázata.

Egy kezelés ára (15 perc) 800 Ft.

(A készüléket igény szerint meg is vásárolhatja nálunk.)