Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés

Biorezonanciás állapotfelmérés

A biorezonanciás kezelés
támogathatja az öngyógyulást


A biorezonancia számítógépes vizsgálat során a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló energetikai, anyagcsere folyamatokról, az egészségi állapotról. Fizikálisan is úgy érezhetjük magunkat közben, mintha csak egy EKG-vizsgálaton vennénk részt. Sőt, a biorezonancia vizsgálat és kezelés során kifejezetten kellemesen érzi magát a gyógyuló, hiszen egyrészt azonnal érzékeli az energia jótékony hatását, másrészt relaxált állapotba kerül. A gyermekek számára is különösen kíméletes és ajánlott a számítógépes biorezonancia vizsgálat és kezelési módszer.

Biorezonancia számítógépes vizsgálat és kezelés során nemcsak az energiát vesztett sejtek részesülnek az energiatöbbletben, hanem az aktív, egészséges sejtek is, tovább támogatva ezzel az öngyógyító rendszer egészét. A szervezet válaszinformációit (rezgésszintje, energetikai folyamatai, blokkjai) a számítógép prioritási, fontossági sorrendbe állítja, így a számítógépes biorezonancia vizsgálat és kezelés során az is nyilvánvaló lesz számunkra, hogy mely területen van a legnagyobb energetikai eltolódás, azaz, mely terület a legbetegebb.

Képet kapunk például a panaszok kialakulásának hátteréről, a szervezet oxigén ellátottságáról, vízháztartásról, az energiaszintről is. Tájékoztatást kapunk az immunrendszer állapotáról, a sejtvitalitásról, a szív, a csont, a máj, az izomzat, az emésztőrendszer, a tüdő és a légutak, az idegsejtek állapotáról, valamint a szervezetben jelenlévő élősködőkről, parazitákról, baktériumokról, vírusokról. A készülék a szervezet feltérképezése után megkezdi annak gyógyítását.

Kezeléseim és felméréseim esetén nem csak a biorezonancia készülék adataira támaszkodom és nem csak kizárólag a fizikai test esetleges kiegyensúlyozatlanságaira világítok rá. Minden esetben holisztikusan szemlélem az elváltozásokat, tehát a testet és a lelket egyaránt, hiszen minden testi tünetnek egy régebben keletkezett lelki trauma az oka.


Mi a biorezonancia?

Minden sejtünknek, szervünknek és minden anyagnak saját rezgésszáma van, ezt képes mérni a készülék és azonosítani az esetleges eltéréseket, hiányokat vagy akár többleteket. Rámutat a kockázati tényezőkre és a problémát kiváltó lelki okokra is, amelyek legtöbbször a tudatalattiban rejtőzködnek.

A Quantum Scio Biofeedback alkalmazása segít a test és a lélek stresszmentesítésében, a szervek kiegyensúlyozásában, méregtelenítésében, illetve a betegségek lelki okainak megoldásában. Lehetőségünk van az aura és a csakrák állapotának feltárására, illetve azok kiegyensúlyozására is.


A biorezonancia kezelés és állapotfelmérés nem alkalmazható terhességnél, epilepsziánál, és szívritmus szabályzó készüléknél.

Például a következő szimptómák felmérésére és harmonizálására alkalmas:

- allergia

- vitaminhiány

- stressz

- hormonszint zavarok

- immungyengeség

- aura és csakrák

- alvászavar

- krónikus fájdalmak

- gyomor-, bél-, májbetegségek

- légúti betegségek

- szív- és keringési betegségek

- méregtelenítés


Aki Biorezonanciás állapotfelmérést és kezelést végez BioKlinikánkon:

Dr. Hevesi Zsolt

A biorezonanciás állapotfelmérés ára 12000 Ft, állapotfelmérés és tanácsadás 14.000 Ft, állapotfelmérés tanácsadással és kezeléssel 18000 Ft.