Ujlaki Eszter

eszter

Ujlaki Eszter - tibeti masszázs


"Szeresd az egészségedet, mert ez a jelen.
Védd a kisgyermeket, mert ez a jövő.
Őrizd szüleid egészségét! - mert a múlton épül fel a jelen és a jövő."
Bárczi Gusztáv

Békéscsabán élek, 2004-ben Szentendrén végeztem tibeti masszőrként, és azóta munkám során számos embernek könnyítettem meg fizikális és mentális problémáját, illetve töltődtek fel a masszírozás során, kicsit elfelejtve korunk rohanó világában a mindennapi stresszt. Mint köztudott a rendszeres masszírozás hozzájárul egészségünk megtartásához, betegségeink megelőzéséhez.

A tibeti eredetű masszázs módszert körülbelül 4000 évvel ezelőtt, tibeti szerzetesek fejlesztettek ki. A más néven prananadi masszázs regenerálja az egész testet. Teljes kezelésnél tetőtől talpig gyengéden történik a masszírozás, a talptól kezdve a meridián-vonalakon haladva egészen az arcig.

Segít az álmatlanságban szenvedőknek, boldogság érzetet ad, feszültséget old, fogyaszt, méregtelenít, rugalmasságot ad az izomzatnak, oldja a stresszt. Fokozza a vérkeringést, jótékony hatása van a bőrfelületre, csontokra, izmokra. Javítja a memóriát, koncentráló képességet növeli, valamint frissességet nyújt. a teljes és részleges masszázsok egyaránt kiválóan hatékonyak.

A tibeti masszázs szivacson, csak és kizárólag ruhában történik. A könnyű finom mozdulatok azonnali, hosszan tartó hatást nyújtanak, alaposan átmozgatva minden területet, mely alatt a relaxációs élmény garantált! A teljes testmasszázs 1,5-2 óra, tehát valóban egy igazi kikapcsolódást nyújt, melyhez kényelmes pamut váltóruha szükséges.

Ajándéknak is kiváló, masszázs kuponok az üzletben kaphatóak.

Szeretettel várom minden kedves feltöltődni vágyó régi és új vendégemet egyaránt!