Ujlaki Eszter

eszter

Tibeti masszázs


"Szeresd az egészségedet, mert ez a jelen.
Védd a kisgyermeket, mert ez a jövő.
Őrizd szüleid egészségét!
- mert a múlton épül fel a jelen és a jövő."
Bárczi Gusztáv

Békéscsabán élek, 2004-ben Szentendrén végeztem tibeti masszőrként, és azóta munkám során számos embernek könnyítettem meg fizikális és mentális problémáját, illetve töltődtek fel a masszírozás során, kicsit elfelejtve korunk rohanó világában a mindennapi stresszt. Mint köztudott a rendszeres masszírozás hozzájárul egészségünk megtartásához, betegségeink megelőzéséhez.

A tibeti eredetű masszázs módszert körülbelül 4000 évvel ezelőtt, tibeti szerzetesek fejlesztettek ki. A más néven prananadi masszázs regenerálja az egész testet. Teljes kezelésnél tetőtől talpig gyengéden történik a masszírozás, a talptól kezdve a meridián-vonalakon haladva egészen az arcig.

Segít az álmatlanságban szenvedőknek, boldogság érzetet ad, feszültséget old, fogyaszt, méregtelenít, rugalmasságot ad az izomzatnak, oldja a stresszt. Fokozza a vérkeringést, jótékony hatása van a bőrfelületre, csontokra, izmokra. Javítja a memóriát, koncentráló képességet növeli, valamint frissességet nyújt. a teljes és részleges masszázsok egyaránt kiválóan hatékonyak.

A tibeti masszázs szivacson, csak és kizárólag ruhában történik. A könnyű finom mozdulatok azonnali, hosszan tartó hatást nyújtanak, alaposan átmozgatva minden területet, mely alatt a relaxációs élmény garantált! A teljes testmasszázs 1,5-2 óra, tehát valóban egy igazi kikapcsolódást nyújt, melyhez kényelmes pamut váltóruha szükséges.

Ajándéknak is kiváló, masszázs kuponok az üzletben kaphatóak.

Szeretettel várom minden kedves feltöltődni vágyó régi és új vendégemet egyaránt!

Milyen módszerrel segíthet Eszter?

Tibeti masszázs