Tormáné Báthori Zsuzsanna

Tormáné_Báthori_Zsuzsanna

Tormáné Báthori Zsuzsanna - Bach virágterápia, lélekmasszázs, talpmasszázs, jelenkori oldás, szellemgyógyászat


Tormáné Báthori Zsuzsanna vagyok, 1958.08.19.-én születtem. Mezőberényben élek, itt is születtem.

Sok munkaterületen kipróbálhattam önmagam, amiért hálás vagyok a Teremtőnek. Minden munkaterület új tapasztalatokat, új ismeretségeket, új felismeréseket adott. Dolgoztam hivatalnokként, ifjúságvédőként, virágkötőként, női ruha előadóként, idősek között portásként. Kerestem mindegyikben önmagam, de igazán az ifjúságvédelemben éreztem jól magam.

Itt teljesedhettem ki igazán „segítőként”. Ekkor még nem volt teljesen világos miért születtem le erre a csodálatos Föld nevű bolygóra, de éreztem, hogy keresésemnek egyszer megtalálom végcélját. Arra viszont soha nem gondoltam, hogy ez épp az emberek lelki gyógyítása, segítése lesz különböző tanult és nem tanult technikákkal.

Majdnem pontosan 10 éve daganatos lettem egy nagy lelki összeomlás után. Ez épp amiatt történt, amiért nem végezhettem tovább azt a munkát, amit úgy éreztem a Teremtő nekem jelölt ki /ifjúságvédelem/.

Akkor rábíztam magam az orvostudományra, minden kezelésen átestem /kemot., sugárt., hormonkezelés/. Már ekkor is ott volt bennem egy gondolat… egy érzés… egy sugallat. Miért pár hónappal a lelki megzuhanásom után jött a daganat??

Tudatosodásom, felismeréseimben hatalmas szerepe volt a betegségnek. A betegséget soha nem „büntetésként” kapjuk. Felismeréseket, önismeretet, igazi emberi értékeket kapunk, ha rájövünk mi az „oka”, hogy kialakult a fizikális betegség.

Sajnos még nem volt teljes a felismerés a 10 évvel ezelőtti daganatnál, csak sejtéseim voltak, hogy a lélek állapota határozza meg a fizikális betegségeinket.

Az első daganat után, 5 évvel kialakult egy másik daganat, egy újabb kilátástalan élethelyzet után, amibe megint belesüppedtem lelkileg. Pár hónap múlva újból ott volt egy daganat…. Ekkor már világos lett számomra, hogy „itt én vagyok a hunyó”. A lelki konfliktusaimmal gyártom magamnak a daganatokat…. Teljesen világos lett, megértettem a testünk működését és nem engedtem az onkológián, hogy hozzányúljanak ehhez a daganathoz. Kértem 3 hónapot az orvostól, hogy megoldjam ezt a „problémát”. A „józan paraszti ész” és a Teremtő rávezetése a miértekre, eredményes volt… Három hónapos kontrollnál nem volt már daganat… és azóta sincs semmi gondom!!! Eljutottam a tudatosodás és az önismeret olyan szintjére, hogy rájöttem dolgokra.

Három évvel később találkoztam az Új Orvostudománnyal, ami ugyan erről szól… Konfliktusainkkal, lelki megzuhanásainkkal alakítjuk ki a betegségeinket. Dr. Hamer orvosként jött rá arra, amire én, Ő is daganatos betegsége által figyelt fel a folyamatokra.

Amikor tudomásomra jutott, hogy ezt tanítják… már másnap ott voltam egy kezdő tanfolyamon, mert ez nekem hiteles volt, hiszen már évekkel ezelőtt „megoldottam” a daganat felszívódását, Hameri elméletről semmit nem tudván addig.

Sokak nem értik miért mondom, hogy a betegség által kaptam meg a legnagyobb áldást az életemben. Csak ezek megtapasztalása után térhettem arra az útra, amiért születtem!! Ez pedig a saját nehézségeim általi lelki-szellemi út, azaz ERŐ , amit megkaptam a Teremtőtől ahhoz, hogy tovább adhassam a hozzám fordulóknak!!

Isten tenyerén hord mindnyájunkat… csak észre kell venni!!!


A következő dolgokat tanultam, amivel segíteni tudok az embereknek:


Germán Új Medicina: a betegségeink kialakulását egy konfliktus indítja el, ezt a konfliktust kell feloldani ahhoz, hogy a fizikális gyógyulási folyamat beinduljon. Bármilyen jellegű betegség legyen, rájövünk arra mi indította el a betegséget… Innentől beindul a gyógyulási folyamat. Dr. Hamer is daganatos betegsége által jött rá, hogyan működik az emberi szervezet.


Új Medicinás konzulensként várom a hozzám fordulókat!!!


Bach-virág terápia: mivel miden folyamatunkban ott a test, szellem, lélek egysége, Dr.Bach orvosként szintén rájött arra, kb. 100 éve - Ő is daganatosként - hogy a lelket kell gyógyítani a fizikális betegség „csak” tünet. Mire ezt a csodálatos 38 virágesszenciát kikísérletezte, melyek mind más lelkiállapoton segítenek, meg is gyógyult a daganatából. Ezek a kis csodák homeopátiaként működnek. A virágokból kivont esszenciák beviszik a „rezgést” az emberi szervezetbe és helyre teszik az aktuális lelki problémát. Csodákat lehet elérni ezekkel a kis növényekkel. Pl.: pánikbetegség, alkoholizmus, pszichés problémák, gyerekek ágybavizelés, viselkedés zavar stb. Ezen kívül, mivel a test-lélek kapcsolat egyértelmű, így minden testi tünetre is van virágkivonat.

Lélekmasszázs: ez a kezelés egy Ausztráliából hozott, őslakosoktól átvett technika, ami a tudatalattiba betárolt negatív blokkokat oldja, ezen kívül stressz oldó, lazító „csoda”. A kezelés masszázs ágyon történik, lágy zenére, ringató, pulzáló mozgatás. Erre a mozgássorozatra olyan mély blokkok oldódnak, hogy amikor vége a kezelésnek a lélek tisztulása kiül az arcra is… teljesen kisimul, mint ha újjászületett volna a kezelt. Itt nagy szeretet-energia áramlás is történik a kezelő és kezelt között. Ajánlom betegségben szenvedőknek, lelki problémákkal küzdőknek, de „csak” egy feltöltődésre vágyó , stresszes embernek is.

Talpmasszázs: a talpon minden szervünk megtalálható. Ez a kezelés lazító, frissítő masszázs, ami serkenti a belső szervek jobb működését. Beindul egy méregtelenítési folyamat, ami a szerveknek nagy segítség. Sok méreganyag, salakanyag tárolódik a beleinkben, vesében, májban. Ez a kellemes, lazító masszázs segít a távozásukban és megkönnyebbül a szervezet.

Diapozitív metódus: ez egy elég furcsa kifejezésű kezelés… Jelentése a következő: a fogantatás és a születés közötti 9 hónap /pocaklakós kor/ stressz oldása. Egy nagyon kellemes kezelés által kioldódik mind az a sok stressz, ami egy babát éri az édesanyja pocakjában. Sajnos sok mindent onnan hozunk /önbizalomhiány,szorongás stb./ nem is tudjuk milyen folyamatok zajlottak le a 9 hónap alatt anyuci pocakjában. Lehet, hogy lánynak vártak és fiúnak születtél?? Ezek nagy hatással vannak a babára, mivel minden rezdülést, érzést, félelmet átvesz a baba főleg az anyától, de az apától is. Ezeket kioldva a kezelés által sok-sok pozitív változás várható a jelenkori élethelyzetben. Megoldódnak olyan problémák, amikkel nem tudtunk eddig mit kezdeni… Miért vagyok én visszahúzódó…, depresszióra hajlamos…, önbizalom hiányos…., mindentől megriadó-félős…, miért félek egy-egy élethelyzettől stb. Ezeket mind-mind az anyaméhben megtapasztalt negatív, anyától, apától átvett „minták” adják. Csodálatosan kioldódnak és nagyot lendítenek jelenkori életünkön, ha megszabadulunk ezektől a „hozott” blokkoktól. A kezelés anyai szívhangra megy, masszázságyon. Már kismamáknak ajánlott ez a kezelés, hogy a stressz tényezők kioldódjanak. Hiszen, annyi minden éri az anyukát… izgul, hogy egészséges lesz-e a baba, vizsgálati eredmények miatt stb…. és ezek „csak” a minden napi élet stressz tényezői. Ezen kívül mennyi minden van, ami éri a mai rohanó világban az édesanyákat.

Jelenkori oldás: Ezen kívül a jelenkori életünkben is oldhatóak a betárolt stressz tényezők. Ez egyszeri oldás, ami a háton lévő „idősínen” kitapintható csomók kioldásából áll.

Meridián masszázs: ez része a diapozitív metódus II.fokozatának, ami a meridián vonalakat harmonizálja és ezáltal a szervezetben beindul az energiaáramlás, blokkok oldódnak. Frissít, feltölt és lazít is egyben.

Szellemgyógyászat-lélekgyógyászat: Ez egy tanult technika, amivel „feltérképezem” a szerveket és konzultáció alatt át beszéljük milyen folyamatok zajlanak most a testében , mire kell odafigyelni. Melyik az a szerv, amelyik támogatásra szorul. Ennek természetesen lelki, szellemi hátereit is átbeszélgetjük. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megoldódjanak a fizikális problémák. A fenti „tárházból” már tudok is ajánlani erre megoldásokat, ha szükséges. Ez egy szellemi munka…. nyílván erre megfelelő beállítottságú és hitű embereket várok!!!

A lélek-szellem-test ebben a munkámban tud összeadódni, mivel itt dolgozom a szerveken, de szellemi szinteken is dolgozom, és lelki blokkokat is oldok, az égiek segítségével kezelés közben.