Szudár Szabolcs Tamás

Regressziós terapeuta


Fiatal korom óta érdeklődök a mélyebb tudatszintek iránt, amelyben az első lépést egy agykontroll tanfolyam jelentette. Ezen a tanfolyamon megtanultam a relaxáció alapjait és azt, hogy tudatalattinkban kiaknázatlan lehetőségek rejlenek. A mindennapjaimba sikeresen beépítettem a relaxációt, így komoly tapasztalatot szereztem az önhipnózis területén. Mint tudjuk minden hipnózis önhipnózis, mivel mindvégig a tudatunknál vagyunk és mi döntjük el, hogy mit fogadunk be és mit nem.

Ahogy egyre mélyebbre ástam ezen témában, úgy elértem azt a tudáshalmazt, amely a legjobban inspirál. Ekkor hallottam először a két élet közti léttel foglalkozó spirituális regressziós terápiáról, melynek egyik legismertebb úttörője dr. Michael Newton. Több könyvét átolvasva elhatároztam, hogy ezt a módszert el akarom sajátítani és elérhetővé tenni a magyar érdeklődők számára.

Mivel a spirituális regressziós terápia a hipnózisra és a regressziós terápiára épül, így olyan iskolát kerestem, ahol ezt az információt lépésről lépésre gyakorlatiasan el tudom sajátítani. Hazánkban regressziós terapeuta képzésnek nincs hagyománya, így külföldön az Egyesült Királyságban a Past Life Regression Academy-n kezdtem bele ezen ismereteim elsajátításába. Az alap hipnózis tanfolyam elvégzése után a regressziós terapeuta képzés vége felé járok, majd a közeljövőben az erre épülő spirituális regressziós terapeuta kurzust is célom elvégezni.

A regressziós terapeuta képzésen többek között elsajátítottam, hogyan tudom a klienset visszanavigálni a probléma gyökeréhez (legyen az jelen vagy egy előző élet). Majd az ebben a jelenetben átélt élethelyzeteket átprogramozzuk, átírjuk egy megadott eszközkészlet segítségével. Ezen folyamatok célja, hogy a kliens megértse, elfogadja, elengedje vagy megbocsássa az adott szituációban fellépő konfliktust és a karmikus kapcsolatok enyhüljenek.

Módszereim közé tartozik:

- előző életekbeli regressziós terápia,

- jelen életbeli regressziós terápia,

- testi terápia,

- belső gyermek terápia,

- energiák elengedése, amik nem a klienshez tartoznak.

Természetesen az üléseimet szívesen gyakorlom angol nyelven is, mivel tanulmányaimat is angolul folytatom.

Köszönöm, hogy ezt a kis időt rám fordította!

Tisztelettel,

Szudár Szabolcs

Milyen módszerrel segíthet Szabolcs?

Regressziós terápia