Kineziológia

Stresszoldás, kineziológia

Stresszoldás


A stressz feloldása legtöbbször más lelki hozzáállást igényel azokhoz a dolgokhoz, amelyekre nem találunk megoldást, vagy amelyekre félelmekkel, gátlásokkal, rossz kedvvel tekintünk. Stressz esetén elsősegély az életmódváltás, ami a leggyorsabban megvalósítható.

A világ körülöttünk folyamatosan változik, alkalmazkodásra késztetve bennünket, és gyermekeinket is. Ha nem sikerül alkalmazkodnunk, akkor fizikai-, és lelki tünetek, betegségek jelentkezhetnek, pl.: túlsúly, alvászavar, asztma, allergia, bőrproblémák, önbizalomhiány, kéz- és lábtörések, félelmek, szorongás; gyerekeknél: bátortalanság, agresszivitás, figyelem hiánya, beilleszkedési-, tanulási nehézségek, „disz-” funkciók, rossz szokások, …; felnőtteknél még: depresszió, pánikbetegség, párkapcsolati konfliktus, szexuális problémák, munkahelyi stressz, alacsony önértékelés, tériszony, magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség, alkoholizmus, … .

A tapasztalat az, hogy a stresszek oldása után az életminőség javul, mivel az egyén önmaga is részt vesz állapota javításában.

Változtasson életén, győzze le a stresszt, hiszen rajtunk múlik, hogyan éljük a saját életünket.


„Bátran tedd meg az első lépést, ...Tudatosítsd magadban, hogy változni akarsz. Meglátod, csodák történnek.”

/Luise L. Hay/


Akik Stresszoldással/Kineziológiával foglalkoznak BioKlinikánkon:

Gazsó Csilla

Egy kezelés ára 25000 Ft, több alkalom esetén kedvezményes áron.

Megosztunk Veletek néhány visszajelzést is, Csilla munkájával kapcsolatban

“A magamfajta ember olyan, aki szüntelen önkeresésre kárhoztatott, sok nehéz helyzettel, megoldandó üggyel, akadállyal, első pillanatra problémának látszó élethelyzettel szembesül. Egy ilyen élethelyzet kapcsán, egy barátom javaslatára kerestem fel Gazsó Csilla terapeuta rendelését, és az ő segítségével sikerült olyan változást elérnem, ami minden túlzás nélkül megváltoztatta az életemet.”

Simon Kornél színész / rendező

„Szívből ajánlom Gazsó Csillát mindazoknak, akik az önismeret útján tovább szeretnének lépni. Mind a kineziológia módszerei, mind a Theta Healing útján megtapasztalható élmények, új belső világot nyitottak ki számomra. Ezeknek az élményeknek az ismeretével az életem más minőségben tud folytatódni. Sikerült rálátnom az elakadásom okaira, így a megoldáshoz is egyértelmű lett az út.”

Micheller Myrtill énekesnő

"Nagyon nagy lendületet vett, és nagyon jó fázisba került a kapcsolatunk a párommal, miután Gazsó Csillánál jártam. Mielőtt felkerestem úgy éreztem inkább kilépek ebből a párkapcsolatból. Nagyon tehetetlennek éreztem magam. A párommal olyan kommunikációs nehézségekbe ütköztünk, mintha nem is egy nyelvet beszélnénk. Teljesen félreértelmeztük egymás reakcióit, ami folyamatos sértődéshez, sok fájdalomhoz vezetett. Menthetetlennek éreztem a helyzetet. Csillával való találkozásunk, és a théta kezelés után egyszer csak azt vettem észre, elcsitultak a folyamatos zsörtölődések, kellemetlen viharok. Előfordulnak konfliktus helyzetek, de kommunikációnk teljesen megváltozott, és a félreértések tisztázódtak. Valóban megértjük egymás mondanivalóját, és én sem támadásnak élem meg társam eltérő nézeteit. Soha nem hittem, hogy újra harag nélkül, tiszta szeretettel tudok vele tovább együtt élni, mint kapcsolatunk kezdetén.”

R. Zsuzsa

"Férjemmel 6 éve szerettünk volna gyermeket, de sajnos minden próbálkozásunk hiábavaló volt. Végül a lombik program jelentette számunkra a végső lehetőséget, azonban a beültetés sem hozott eredményt. Nem tudtuk megérteni, miért nem sikerül, hiszen egyikünknél sem állapítottak meg különösebb problémát. Gazsó Csilla szakmai segítségével olyan lelki problémáim, negatív gondolataim tárultak fel, amelyek tudtomon kívül akadályozták a teherbeesést. Hála Csillának ezeket a negatív gondolatokat, érzéseket, múltbéli terheket sikerült leraknom, feloldanom, és a soron következő beültetés bizony már sikeres volt! Ma már a karjaimban tarthatom a gyönyörű kislányomat, akit oly sokszor elképzeltem Csilla óráin. Nagyon hálásak vagyunk, és mindenkinek szívből ajánlani tudom ezt a végtelenül kedves, türelmes, empatikus Hölgyet, mert a "Varázslata" működik."

K. Ági

"Évek óta próbálkoztunk a párommal, miután segítséget kértem és kaptam Gazsó Csillától. A konzultációk hatására 2 hónapon belül megfogant a kisbabánk."

Tünde

"Megszületett a kislányom, aki több vetélés után fogant meg. Apás szülés volt, hihetetlen élmény mindkettőnknek. Egy csoda. Köszönöm Gazsó Csillának a profi szaktudását."

N. Szilvia

„Gazsó Csilla könnyedén, magabiztosan vezetett engem, hogy rálássak, amit fel kell dolgoznom, ami a szívemet nyomja. Jöttek fel a múlt sérelmei, negatív érzései. Mennyi minden! Nem is gondoltam volna. Ahogy Csilla segített, egyre távolabbinak éreztem az évekkel ezelőtti történéseket, a hozzá kapcsolódó negatív érzéseket. Ahogy eltűnt a régi kép, úgy erősödött bennem a megértés, a szeretet, az elengedés, a béke. Hihetetlen, hogy az általam érzett kezdeti negatív, passzív feketeségből, hogy csinál Csilla pozitív, fényes világosodást. Csodás, új megtapasztalás, és egyben felismerésekkel teli. Már az első alkalommal megtapasztaltam ezt a hatalmas, tiszta, szeretetteljes segítséget, amit Csilla ad. Érzem a változást, a rengeteg elengedés által sokkal könnyebb és tisztább a lelkem, sikerült kitörni a családi burokból. Nagy lendületet kaptam, hatalmas élmény és utazás a közös munka, és ezeknek az élményeknek még nincs vége. Szívből ajánlom Csillát, aki eredményt akar megtapasztalni a mindennapjaiban.”

Sz. É.

"Óvodás gyermekem bepisilt, elmentem Gazsó Csillához, hogy az én oldalamról nézzünk rá, mi van e mögött. Tudtam, hogy Csilla segíteni fog, hiszen 3 éve a támogatásának köszönhetően fogant meg a gyermekem. Két konzultáción voltam Nála, és a várt változás megtörtént. Azóta jelzi itthon is és az oviban is, ha WC-re kell mennie."

B. Petra

„Nagy fájdalmakkal kerestem meg Gazsó Csillát. Egy hónap múlva a javulásom szemmel látható volt, sokkal könnyebben mozgok, így az életkedvem is visszatért."

Erzsébet

„Nekem nagy vágyam volt, hogy leküzdjem a tériszonyomat, emiatt Gazsó Csillát kerestem meg. A libegőn tavaly csak csukott szemmel tudtam utazni, most már élvezem a táj szépségét. Több helyre eljutottam a nyáron, már a kilátóba is fel merek menni. A szállás az emeleten volt, szűkös lépcső vezetett fel. Régebben melegem volt mire felértem, most ez simán ment.”

Betti