Spirituális választerápia (SVT)

SAM_1281-1024x768

Spirituális választerápia (SVT)


Robert Detzler 27 éven keresztül a Szellem irányításával és támogatásával fejlesztette, alakította és bővítette az SVT rendszerét.

Az SVT spirituális gyógyító folyamat, mely az egész személyiségre kihat.

A tudatalatti elme és a lélek saját történetének vizsgálata, melynek segítségével tisztíthatóak azok a blokkok, melyek gátolnak bennünket céljaink elérésében. Ezek diszharmonikus, korlátozó elképzelések, energiák, már elavult hitrendszerek, illetve különböző programok is lehetnek (akár előző életből is), melyek felbukkanhatnak egészségügyi problémaként, függőségként, rokonsági-kapcsolati konfliktusként, vagy számtalan más akadályként. Az eljárás során ingával és táblázatokkal dolgozunk, miközben a Felső Énnek teszek fel kérdéseket. A válaszból megtudjuk min kell dolgozni, hol vannak problémák. Amikor sikerül ezektől a blokkoktól megszabadulni, akadálytalanul érvényesülhetnek a tudatos elme parancsai, ezáltal egy minőségileg könnyebb életet élhetünk.

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/ fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni. Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében.

Aki Spirituális választerápiát végez BioKlinikánkon:

Lukács Tünde

Egy alkalom ára 12000 Ft.