Spirituális Választerápia holisztikus szemléletű életviteli fejlesztéssel


Spirituális Választerápia holisztikus szemléletű életviteli fejlesztéssel


Bioklinikánkon Pallér Zsuzsanna a Spirituális Választerápia módszerével segít a hozzá fordulóknak. Terápiáját ő meséli el nekünk:

Mi a profilom?

Spirituális Választerápia kezelés holisztikus szemléletű életviteli fejlesztéssel. Komplex módszer, mentoring az életminőség javításához.

Hogyan segítek?

Módszereim komplexek, egyénre szabottak, a test-lélek-szellem-elme egyensúlyának helyreállítását célozzák. A folyamat egyik fő eleme a Spirituális Választerápia. (SVT: a tudatalattiban, akár előző életekben lévő programokat, blokkokat tárja fel és oldja. A test ingerválaszán alapuló, táblázatokkal és ingával dolgozó hatékony módszer. SVT-vel hozzáférünk információkhoz és a tapasztalatok, illetve az ismeretek a tudatos szintre kerülnek anélkül, hogy a kliens újraélné, az összes fájdalmat és érzelmet.) Kifejlesztettem a 3T (tapasztalj, tanulj, tegyél) programot, amit azoknak ajánlok, akik vágynak a változásra, hiszik, hogy egy jobb, egészségesebb életet élhetnének és szeretnének is tenni érte.

Egy-egy szituációban akkor találjuk meg a megoldásainkat, ha kellően át tudjuk tekinteni a helyzetet és a lehetőségeinket. Amíg érzelmileg bevonódottak vagyunk, vagy kényszerhelyzetben érezzük magunkat, áldozatok vagyunk. Hiszem, hogy mindig van választás és nem kell az életutunkon egyedül küzdenünk a nehézségeinkkel.

Miben segítek?

A konzultációk és kezelések támogatnak, hogy megleld az elveszett életerőd és önbizalmad, erősödik az önértékelésed, önszereteteted, stressztűrő képességed, ami által meggyógyulhatsz te is és kapcsolataid is. Fordulhatsz hozzám életcéloddal, munkával, családdal, párkapcsolatoddal, egészségi problémáddal kapcsolatosan is.

Célom: egyénre szabott konzultációkkal, mély, bizalmas, feltáró beszélgetésekkel, fejlesztésekkel, tudatalatti tisztításokkal, csoportos foglalkozásokkal, előadásokkal, kommunikációs, stressz-, és blokkoldási technikákkal segíteni. Igazán az tesz boldoggá, amikor a hozzám fordulók megértik a problémájukban rejlő tanítást, rálátnak a lehetőségeikre, megnyílnak a teljesebb, kiegyensúlyozottabb életre, visszanyerik lelki nyugalmukat, megromlott egészségük helyre áll.

 

Ha úgy érzed, te is vágysz életed teljesebbé formálására, várom jelentkezésedet és induljunk el az utadon!

Szeretettel: Pallér Zsuzsanna

Egy kezelés ára 10000 Ft.