Reinkarnációs utaztatás


A reinkarnációs utaztatás éber állapotban történik, az előző életek felderítése, a leendő életek kutatása, betegségek kezelése, gyógyítása öngyógyítás és önismeret a célja. Oldja a karmikus terheket, előző életből hozott blokkokat.

Az energetikai kezelésekkel a betegséget okozó blokkok oldódnak fel. Az utazás vagy utaztatás két főszereplője az utazó, aki meg akarja találni problémáinak okait, és az utaztató, aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is, ezzel feloldva a fájdalmakat és szenvedéseket.

Nem az a fontos, hogy kik, vagy mik voltunk előző életeink során, hanem, hogy hogyan éltük meg azokat az élethelyzeteket, és ezek milyen kihatással vannak jelen életünkre. Félelmeink, elakadásaink, betegségeink oka sokszor előző életeinkben gyökeredzik. A reinkarnációs utaztatás révén a páciensnél az összefüggések (ok-okozat) realizációja történik meg. Felülemelkedhet a tudatalatti befolyásán, blokkjai oldódnak, így kézzelfogható személyiségfejlődés jelenik meg, valamint elindulhat lelki és fizikai gyógyulása.

Aki reinkarnációs utaztatást végez Bioklinikánkon:

Kollár András.

Egy alkalom ára 6500 Ft.