Programok, kitelepülések

Állandó programjaink:

Tibetan singing bowl

Hangfürdő


Dávid Gréta rendszeresen vár hangfürdőire minden érdeklődőt, aki meg szeretne szabadulni a felgyülemlett stressztől, és ellazulni a tibeti zengőtálak csodálatos hangjaira. A legközelebbi alkalomról érdeklődjön közvetlenül nála. Telefon: 06 20/506-9064

A hangfürdőről bővebben itt!

Szeniortánc_1_S

Senior örömtánc


A szeniortánc speciálisan az érettebb korosztály számára kifejlesztett mozgásforma, amely igazodik a korosodó szervezet sajátosságaihoz. Az örömtáncot Ancsin Nóra tartja Bioklinikánkon. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, azonban előzetes bejelentkezés szükséges a korlátozott férőhely miatt! Bejelentkezni Bioklinikánk elérhetőségein lehet.

A senior örömtáncról bővebben itt!

önismereti csoport2

Önismereti csoport


5 alkalmas önismereti csoportok indulnak a BioKlinikán, melyekre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A csoportot vezeti Pacsika László, integrál szemléletű önismereti mentor és csoportvezető. Bejelentkezni a következő elérhetőségein keresztül lehet: 06 30/865-1950, laszlopacsika1@gmail.com.

Az önismereti csoportról bővebben itt!

bihar2

Kitelepülések


A Csabai BioKlinika és Natúrpatika kis csapata rendszeresen kitelepül standjával az ország nevezetesebb fesztiváljain, kihasználva az alkalmat hogy személyesen is tanácsot adhasson az érdeklődőknek.

Kitelepüléseinkről bővebben itt!