Pallér Zsuzsanna

pixiz-01-02-2018-15-50-01

Pallér Zsuzsanna - Spirituális választerápia holisztikus szemléletű életviteli fejlesztéssel


Történetem

Meglepően korán érdekelni kezdtek a dolgok miért?-jei és hogy mi van a kimondott szavak mögött. Igazi tudatosságom kezdetét a 13-15 éves koromban elvégzett gyermek, majd a felnőtt agykontroll tanfolyamokhoz kötöm, melyek alapjaiban változtatták meg a gondolkodásomat. Felismertem a saját befolyásomat az életemre, valamint a történések, a gondolataim és tetteim közötti alapvető összefüggéseket.

 Mint a szivacs, úgy szívtam magamba mindent, amiben a felmerülő kérdéseimre választ lelhettem. Olvastam, számos előadásokon, kurzuson vettem részt. Akkoriban az Angyalkommunikáció foglalkoztatott a leginkább. Kerestem ki vagyok, hogyan működök, mi az életem értelme? Hogyan lelhetem meg az igazi belő egyensúlyt, békét és életörömöt?

21 éves koromban egy intenzív és meghatározó spirituális élmény következtében teljesen lezártam a született képességeimet. Igyekeztem átlagos életet élni és jó darabig elfordultam az úttól, amin addig jártam. Bár sikeres voltam, mégis egyre boldogtalanabb és betegebb lettem. 2008 – ban párkapcsolati válság kapcsán - ismerkedtem meg a mediációval és később gazdasági mediátor és coach képesítést szereztem. Nagy segítséget nyújtott önmagam megismerésében és gyógyításában a kineziológia, Hellinger családállítás, drámapedagógia, talpmasszázs, NLP módszerek alkalmazása és a Reiki I., stresszkezelési és kommunikációs ismeretek, Theta healing, Spirituális Választerápia elsajátítása. Ez utóbbinak köszönhetem, hogy visszataláltam az útra, miről letértem és jelenleg azt az életet tudom élni, ami igazán az enyém.

Egyértelművé vált számomra, hogy mindazokat a tapasztalatokat, amiket saját bőrömön, a saját életemben, családomban, munkámban, kapcsolataimban eredményesnek tapasztaltam, megtanultam, hitelesen kipróbáltam, át szeretném adni azoknak, akiknek a segítségére lehetek.

A kíváncsiságomnak természetesen nincs vége. Élvezettel kutatok és járok továbbképzésekre és megszerzett tudásomat folyamatosan bocsátom az érdeklődők rendelkezésére.

Szeretettel: Pallér Zsuzsanna