Lenyo Pulzáló Bioregulációs Mágnesterápiás készülékek

lenyo

Lenyo Pulzáló Bioregulációs Mágnesterápiás készülék


Mi a bioreguláció?


Az emberi szervezet és a természet elválaszthatatlan, állandó kapcsolatban áll. Mi történik, ha ez a kapcsolat megváltozik, esetleg károsodik? Ha a folyamatok nem összhangban zajlanak, a szervezet egyensúlya felborulhat, ez pedig közérzeti, súlyosabb esetekben egészségügyi változásokat okozhat. A környezeti tényezők módosíthatják a testünket körbevevő elektromágneses tér jellemzőit, ez pedig jelentős hatással van szervezetünkre. Rendkívül fontos tehát a szervezet és a környezet összhangja, a közérzetváltozások elkerülésében, helyreállításában segítenek az elektromágneses hullámok.

A terápia a bioregulációs technológián (BRT) alapul. A szervezet egy adott ingerre – pl. elektromágneses hullámok válaszreakciót indít el. A kapott jelekre a sejtekben folyamatok indulnak el, a védekező rendszer aktivitása fokozódik. A készülék rendkívül alacsony intenzitású elektromágneses jeleket alkalmaz, mely sejt- és szövet szinten hat a szervezetben. Számos beállított programja révén a kezelés személyre szabottan alakítható ki. A programkombinációk segítségével komplexebb kezelés érhető el.


Lenyo Fractal mágnesterápiás készülék


Ez a készülék otthoni alkalmazásra is kiváló. Segít akut esetekben is, de hosszantartó használatával akár krónikus betegségeknél is elérhető tünetmentesség. Programkombinációi lehetővé teszik a komplexebb kezelést.


Kezelőprogramok:


Arcüreg, homloküreg; bélflóra; bőr; csont; ellazulás, relaxálás; elektroszmog; emésztés; fájdalomcsillapítás; fül/hallás; egyensúly; felfrissülés; fáradtság; frontérzékenység; gyermek fejlődést serkentő; hátfájás; hólyaghurut; idegrendszer; immunrendszer; izom; izomfájdalmak; ízület; energiaeloszlás harmonizálása; keringés; koncentráció; légutak; légzőrendszer; méregtelenítés; mellékvese, hormonrendszer; nyak, vállöv; nyirokrendszer; prevenció; sérülés, hegesedés; szem/látás; vércukorszint; yang- férfi urogenitális szervek; yin- női urogenitális szervek.

Egy alkalom (40 perc) ára 1450 Ft.

(A készüléket igény szerint meg is vásárolhatja nálunk.)