Kurilla Gréta

72035984_10212047475621856_5310766480713842688_o

Tibeti hangtál terápia


Kurilla Grétának hívnak,2003-ban végeztem az ELTE Főiskolai karán, mint közegészségügyi-járványügyi felügyelő. Még ebben az évben az ÁNTSz-nél helyezkedtem el, majd 2009-től átszervezések miatt az Élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál folytatom az ellenőri munkámat.

Az ezotériát nem sokkal munkába állásom után kezdtem megismerni az asztrológián keresztül. Rendkívül érdekes tudománynak tartottam, innentől kezdve mindent elolvastam, ami érdekelt és beépítettem a tudást a mindennapjaimba, melyből rengeteg megélés, felismerés „emlékezés” és tapasztalás lett – ami persze sosem ér véget..

2012-től egy igen nehéz élethelyzet miatt felgyorsult a tanulásom és azóta tanfolyami keretek között szívom magamba a spirituális tanokat a R.A.I. -on keresztül, így kaptam Reiki mesteri, Aktív szellemgyógyászati, Angyalkommunikációs, AROLO TIFAR beavatásokat. 2015-ben Esszénus Mesterré avattak, ami egy csodálatos élmény volt számomra.

Mottónk: Segíteni, tanítani, gyógyítani

Jelenleg az exorcista tanokkal ismerkedem behatóbban…:-)

Előszeretettel használom problémás kérdésekben a Ji Kinget, a Biologikát, az angyalkártyákat, a számmisztikát, figyelem a jeleket, tudatosítom az üzenteket...mert tudom, hogy segítőim körülöttem vannak és bízhatok bennük. Mindig segítenek. Nemcsak nekem, hanem mindenkinek!

A tibeti hangtálakkal 2014-ben ismerkedtem meg és a szerelem tanfolyamba torkollott... Megvásároltam a csakra szettet, ami 5 különféle méretű és 5 különböző varázslatos, búgó, pulzáló hangú, csontig hatoló tálat jelentett. Eleinte óvatosan ismerkedtem a dologgal, majd ellenállhatatlan vágyat kezdtem az iránt érezni, hogy ezt másokkal megosszam és hangfürdőket kezdtem szervezni. Jó látni, ahogy ellazulnak az emberek, elfelejtik a gondjaikat és bizseregve ébredeznek – a nyugalom napokig is eltarthat. Fontosnak tartom, hogy a mai extrém stresszes hétköznapokban legyen olyan lehetőség az emberek számára, ami egy fantasztikus hang és rezgés élményen keresztül oldja ki az érzelmi zárlataikat, csökkenti a stresszt és emeli a hétköznapokat. Itt tényleg csak hátra kell dőlni és élvezni a tibeti hangtálak által nyújtott meditatív lebegést. A munka a rezgéseké! Rendszeres hangfürdőzéssel elérhetjük, hogy nem a körülmények harcolják ki azt, hogy végre változzunk, hanem szelíden, MI MAGUNK változunk meg, így a körülményeink is változnak velünk együtt.

2018. januárjában bővítettem a csakraszettemet 11 hangtálra, ami lehetővé teszi a teljes tibeti hangtálas kezelés elvégzését. Folyamatosan végzem ezeket a kezeléseket és hihetetlen, hogy már egy alkalom is mekkora változást tud elérni fizikai és mentális szinten is! Az embert, mint bonyolult rendszert egy időpontban az összes „problémás területre” kezeli, így kevés számú alkalom nagy eredményeket tud elérni – ha hagyjuk. És nemcsak old bennünket, hanem tölti is gyógyító rezgésekkel.

Nemcsak hangfürdővel, hanem csakraharmonizálással és teljes tibeti hangtálas kezeléssel is várlak!

Ha egyszer meghallod a tálak hangját, tapasztalod a hatásukat, sosem feleded Őket!

Szeretettel:

Gréta

Milyen módszerekkel segíthet Gréta?

Egyéni tibeti hangtálterápia - csakraharmonizálás, vagy teljes kezelés

Csoportos hangfürdő