Humán tanácsadás

humán tanácsadás

Humán tanácsadás


"A humán tanácsadás, terápia, coaching üléseken, a kliens és közöttem zajlik a segítő folyamat, a segítséget kérő személy igényei szerint, az általam alkalmazott hatékony módszerkombinációk támogatásával. Diszkrét környezetben, az etikai normák betartása mellet kiemelve, a rám vonatkozó titoktartási kötelezettséget. A plusz, ami az általam levezettet foglalkozáson megmutatkozik, abban rejlik, hogy nem csak a probléma miértjére, megértésére fókuszálunk, hanem a hogyanra, az előrelépésre. Ahhoz hasonlítanám a folyamatot, mint amikor kívülállóként tudunk rátekinteni az életünk térképére, és a negatív irányba vezető utak változtatásánál segítséget biztosítok. Számomra fontos, hogy a folyamat dinamikus legyen, minél hamarabb találjuk meg a megoldást közösen, melyet soha nem Én mondok ki, hanem a tanácskérő, miután feltárásra került az Ő életéhez leginkább igazodó alternatíva, és a gyakorlatban is megtapasztalta, hogy működőképes. Bárki igénybe veheti az általam nyújtott segítő módszereket, melyet mindig az adott személyes problémához igazítunk. Az egészséges embereknek azért, hogy fenntartsák az egészségüket, a betegeknek pedig azért, hogy szelíd gyógymódokkal is elősegítsék a gyógyulás folyamatát."

Beinschróth Julianna

Néhány alkalmazott módszer bemutatása:

Onkológiai lélekgondozás:

Az öngyógyítási technikát alkalmazhatják azok az emberek, akik aktív szerepet kívánnak vállalni a gyógyulásukban, ki akarják egészíteni a terápiájukat szelíd módszerekkel és hajlandók foglalkozni a lelki folyamataikkal, melyek a betegségükkel összefüggeni látszanak.

Genogram készítés (Családfakészítés)

A családfa tanulmányozása kapcsán negatív viselkedési minták, néha családi titkok, megdöbbentő és szégyenletes dolgok kerülnek felszínre. A terápiás átdolgozás igazi lehetőséget ad a család történeteinek megismerése révén a múltbeli pozitív példák, jó megoldási minták, és a családi értékek mélyebb megismeréséhez, mely igazi erőforrásként szolgál az egész család számára, és lehetővé teszi az újrakapcsolódást a családhoz.

Párterápia

A szeretetnek nagyon sok hangja, értelmezése, leképezése van, és ez általában eltérő egyénenként. Ha párkapcsolaton belül nem egyezik a kommunikáció, akkor úgy érzed TE! mindent megteszel és mégsem vagy elég jó. A párterápia segítséget biztosít abban, hogy megtaláld a társad szeretet „hangját”, Ő pedig a Te „hangod”, hogy mindkettőtöket átjárjon újra a szeretet csodálatos érzése.

Fóbiák kezelése-Neuro Lingvisztikus Programozás

Az NLP pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere. Játékos, elegáns és könnyed módon képes bárki használni, aki csak szeretné. Megszabadulhatunk ilyen módon lelki és testi betegségeinktől, legyőzhetjük fóbiáinkat, feloldhatjuk belső ellentéteinket, megoldhatjuk problémáinkat.

További módszerek:

Stresszprevenció, Burnout kezelés, Konfliktuskezelés -mediáció, Gyász és veszteség feldolgozás terápia, Személyre szabott imagináció terápia, Személyre szabott időgazdálkodás készítés, Életmód tanácsadás, Life coaching, Business coaching, Karrier tanácsadás, Személyiség fejlesztés, Mentor program, Tréningek, Csoportfoglalkozások, Felnőttképzés, Felnőttoktatás, Pályaorientáció, Személyre szabott programok terápiák kidolgozása, Felnőttek személyiségfejlődését elősegítő programok szakértése.

Aki Humán tanácsadást végez Bioklinikánkon:

Beinschróth Julianna

Egy kezelés ára 15000 Ft.