Gulyás Tímea

Timi1 vágott

Természetgyógyász, bioenergetikus, SCIO terapeuta


Gulyás Tímeának hívnak, természetgyógyász, bioenergetikus és SCIO terapeuta vagyok.

Az alternatív gyógyászat mindig is fontos szerepet töltött be az életemben.Gyermekkorom óta érdekeltek a természetes készítmények és a különböző alternatív terápiás lehetőségek.

A diplomám megszerzése után évekig más területen dolgoztam. Ahogy érlelődött bennem a változás iránti vágy, 2018-ban a természetgyógyászat, a természetes gyógymódok és a Biorezonancia a felé nyitottam. Nagy izgalommal vetettem bele magamat a tanfolyamokba, amelyeknek minden percét élveztem, és mára elmondhatom, hogy a munkám egyben a hobbim is, megtaláltam miben tudok igazán kiteljesedni.

Végzett természetgyógyászként hittem abban, hogy mindent egészében kell vizsgálnom. Célom, hogy a tanulmányaim során megszerzett tudás és a holisztikus szemlélet birtokában segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak abban, hogy kialakíthassanak a mindennapjaik során alkalmazható preventív, egészségtudatos életmódot.

Munkám során a problémák gyökerének feltárásában, a személyre szabott terápiák alkalmazásában, az egészséges táplálkozás erejében és a különböző alternatív kezelések együttes alkalmazásában hiszek.

Bízom benne, hogy találkozunk és megismerkedhetünk a Csabai BioKlinikán.

Várlak szeretettel!

Milyen módszerekkel segíthet BioKlinikánkon Timi?

Biorezonanciás állapotfelmérés és konzultáció

Dohányzásleszoktatás