Dr. Csótó Kecskeméti Éva

Évi

Gyógyszerész, coach, életmód tanácsadó, fitoterapeuta


2002-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán, mint gyógyszerész, majd 2007-ben, mint hatástan szakgyógyszerész.

Gyermekeim születésekor és cseperedésekor kezdtem igazán foglalkozni a természetes, szelíd gyógymódokkal. Először akkreditált klinikai homeopátiás szakgyógyszerész lettem, majd a természetgyógyászaton belül fitoterapeuta és életmód-tanácsadó és terapeuta. A Theta Healing módszerrel két éve ismerkedtem meg és mint konzulens azóta is nagy szeretettel használom.

A tényeken alapuló orvostudományt és a holisztikus gondolkodásmódot figyelembe véve, a természet kincseit és törvényeit felhasználva megteremthetjük saját testi-lelki szellemi egészségünket. A harmóniát egyénileg érhetjük el, de segítséget mindig kapunk és kérhetünk. Egyéni és csoportos foglalkozásokon olyan csodákat élhetünk meg, melyek azonnal képesek megváltoztatni, jobbá, boldogabbá teremteni saját és környezetünk életét.

A különböző terápiák sokszínűségét felhasználva alakítunk ki a pácienssel együtt egy önbizalomnövelő és lélekmelegítő terápiát szülőknek és gyerekeknek, fiatoknak és időseknek, versenyhelyzetben, életkrízisben lévőknek vagy csak akkor, amikor jól akarjuk érezni magunkat kívül-belül egyaránt.

Kívánom, hogy élj harmóniában a természettel és önmagaddal!

Milyen módszerrel segíthet Éva?

Life coaching, életvezetési tanácsadás