Diapozitív metódus (magzatkori oldás)

Diapozitív metódus

Diapozitív metódus (magzatkori oldás)


A fogantatás és a születés közötti 9 hónap /pocaklakós kor/ stresszoldása. Egy nagyon kellemes kezelés által kioldódik mindaz a sok stressz, ami egy babát éri az édesanyja pocakjában. Sajnos sok mindent onnan hozunk /önbizalomhiány,szorongás stb./ nem is tudjuk, milyen folyamatok zajlottak le a 9 hónap alatt anyuci pocakjában. Lehet, hogy lánynak vártak és fiúnak születtél? Ezek nagy hatással vannak a babára, mivel minden rezdülést, érzést, félelmet átvesz a baba, főleg az anyától, de az apától is. Ezeket kioldva a kezelés által sok-sok pozitív változás várható a jelenkori élethelyzetben. Megoldódnak olyan problémák, amikkel nem tudtunk eddig mit kezdeni.

Például: miért vagyok én visszahúzódó, vagy depresszióra hajlamos, esetleg önbizalom hiányos, mindentől megriadó-félős, miért félek egy-egy élethelyzettől?

Ezeket mind-mind az anyaméhben megtapasztalt negatív, anyától, apától átvett „minták” adják. Csodálatosan kioldódnak és nagyot lendítenek jelenkori életünkön, ha megszabadulunk ezektől a „hozott” blokkoktól. A kezelés anyai szívhangra megy, masszázságyon. Már kismamáknak ajánlott ez a kezelés, hogy a stressz tényezők kioldódjanak. Hiszen annyi minden éri az anyukát, izgul, hogy egészséges lesz-e a baba, a vizsgálati eredmények miatt, és ezek „csak” a mindennapi élet stressz tényezői. Ezen kívül rengeteg tényező van, ami éri a mai rohanó világban az édesanyákat.

A kezelést BioKlinikánkon Tormáné Báthori Zsuzsanna végzi.

Egy kezelés ára 6000 Ft.