Berkó Zsófia


Spirituális és Önismereti tanácsadó


 A pedagógus, népművelő végzettségem megszerzése után sok dokumentumfilmet és televíziós tudományos magazint rendeztem, menedzserként pedig részt vettem a kommunikáció oktatásában, valamint vezetők továbbképzésében. Képeztem magam szakirodalommal és tanfolyamokkal, valamint sok-sok éven keresztül rendszeres látogatója voltam egy szabadegyetem nyitott programjainak, később egy másiknak pedig előadója, trénere lettem.

2007-ben önismereti tanácsadóként diplomáztam, szakdolgozatomat az Integrál pszichológia témaköréből írtam, amely az ősi és modern, a spirituális és tudományos, valamint a keleti és nyugati irányzatokat foglalja egy összefüggő rendszerbe. Gyakorlat központú önismereti és tudatosságot fejlesztő programokat dolgozok ki, és ilyen foglalkozásokat vezetek Budapesten, Szegeden és Békéscsabán.

Célom, hogy a közös munka során segítséget nyújtsak a feltárás, a változás folyamatában.

Nekem is az adja a legnagyobb örömet, ha egyre több ember ébred rá, hogy a szenvedés és a kiszolgáltatottság helyett - a tudatosodás által - választhatja a szabadságot, a boldogságot.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a „Gyógyító beszélgetés” oldalamat ( www.facebook.com / Gyógyító beszélgetés - Kék pillangó), ahol az aktuális programkínálat mellett megismerhető gyakorlati önismereti foglalkozásaim tematikája, valamint gondolatébresztő idézetek és esetleírások is olvashatók.

Milyen módszerekkel segíthet Zsófia?

Gyógyító beszélgetés (Kék pillangó módszer)

Egy kezelés ára 8000.-/óra