Beinschróth Julianna

Beinschróth Julianna

Humán Tanácsadó


"Amikor a végzettségeimet összegzem, és a foglalkozásomat kell meghatározni, elmondhatom magamról, hogy a felnőtt társadalom személyiségfejlődését segítem elő. A tanulmányaim alapjait a pszichológia és az andragógia ismeretek képzik.

A végzettségeimet több magyarországi egyetemen szereztem, a Szent István Egyetem békéscsabai karon az alapdiplomámat, majd a Szent István Egyetem gödöllői karon mesterdiplomát, ezt követően az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai karán, szintén mesterdiploma várományosa vagyok. Ezen felül rendelkezem Neuro-Lingvisztikus Programozás Practitioner végzettséggel, valamint felnőttképzési programszakértő vagyok pedagógia és pszichológia területeken.

Több száz óra időtartamú személyiségfejlesztő tréningen vettem rész, valamint vezettem. Önmagam folyamatos fejlesztése történik mentor segítségével, mely elősegíti a személyes fejlődésemet. a szakmai tudásanyag folyamatos elsajátítása képzéseken és szakmai irányultságú konferenciákon való részvétellel, és autodidakta módon valósul meg.

A saját utamra lépésben döntő szerepe volt annak, amikor törés keletkezett az életemben, egészségemben. Így született meg a döntés, hogy most már eljött az ideje annak, hogy önállóan dolgozzak a szakmában, és segítsek másoknak jobbá tenni az életüket. Az Én feladatom a munkám során, hogy segítsem az adott személyt az életét érintő akadály minél hatékonyabb megoldásában, hogy megelőzzük a krónikus stressz okozta problémák kialakulását, vagy ha már kialakult, akkor visszafordítsuk a folyamatot. Biztosítékként a személyes tapasztalatomat, tudásomat, és a tudomány alkotta hatékony problémamegoldó technikákat, módszereket tudom felajánlani.

A humán tanácsadás terápia során a kliens és közöttem zajlik a segítő folyamat, a segítséget kérő személy igényei szerint, az általam alkalmazott hatékony módszerkombinációk támogatásával."

Milyen módszerrel segíthet Julianna?

Humán tanácsadás

Onkológiai lélekgondozás