Batz egyedi talpbetét készítés

 

Bütyök, lúdtalp, sarokfájdalom?
Van megoldás!


Legyen Batz egyedi talpbetétje, mely segíthet a lúdtalp, bokasüllyedés vagy épp a sarokfájdalom megelőzésében, illetve a meglévő panaszok csökkentésében.

Az emberi láb lenyomata ugyanolyan egyedi, akár az ujjlenyomat. A nyomásképen jól látszik, hogy még a két lábunk sem teljesen egyforma, különbözőek a boltozat hosszúságok és azok egymáshoz viszonyított helyzete is.

A Batz egyedi talpbetét a megváltozott statikájú lábfej boltozatait (haránt és hossz) egyénre szabottan az ideális ívben tartja, ezáltal csökkentheti a lábfej fáradtságérzetét és fájdalmait, enyhítheti a panaszait, javíthatja a komfortérzetet.

A betét anyaga rezgéscsillapító, nyitott cellás szerkezetű habosított EVA (etilén-vynil-acetát), amely több színben és különböző sűrűségekben / keménységekben érhető el a vásárló kívánsága szerint. A választott fedőanyagra lézergravírozó géppel a vásárló által kért feliratot írjuk.

 

A betét elkészítésének folyamata


Talplenyomat felvétele roppanóhabbal

Üzletünkben roppanóhabos méretvétel és talplenyomat felvétel történik. A roppanóhab a talp boltozatainak deformációját pontosabban, élethűbben képes visszaadni, ráadásul egyszer használatos technológia lévén higiénikus.

A felvétel után a gyártó a lenyomatot beszkenneli (lézeres letapogatás) számítógépes rendszerébe, mely után a talpbetét szerkesztése és elkészítése a következő folyamat. A talpfelmérés során kapott képek és adatok alapján lesz meghatározva a talpbetét hossza, és haránt emelése, valamint szükség esetén a bokadőlés korrekciója. Lehetőség nyílik a lábrövidülések korrigálására (0,5 – 1 cm magasságú sarokék alkalmazásával). A testsúly, testmagasság és életkor ismeretében történik a megfelelő sűrűségű és keménységű EVA alapanyag kiválasztása is. Ezen felül extrák (puhítások, emelések, ujjtámaszok) is kérhetők.

 

Batz Egyedi talpbetét típusok


STANDARD talpbetét fedés nélkül

Mindennapi használatra kifejlesztett egyedi talpbetét fedőanyag nélkül. Rezgéscsillapító, antibakteriális habosított alapanyagból készül. Könnyű, kényelmet és megfelelő tartást biztosít, hosszú időn át megőrzi rugalmasságát és formáját. Könnyen tisztán tartható, akár mosógépben is mosható 30°C-on. Alapanyagtól függően különböző színkombinációban rendelhető.

Ára: 14990 Ft

standard
 

PRÉMIUM talpbetét fedéssel

Mindennapi használatra kifejlesztett talpbetét, mely rezgéscsillapító, antibakteriális habosított alapanyagból készül. Hidegben, melegben egyaránt komfortérzetet és tartást biztosít, hosszú időn át megőrzi rugalmasságát és formáját.

Az alábbi fedőanyagokból lehet választani a talpbetét felső rétegét:

1. Velúr - Krómcserzésű marhabőr hasíték. 1mm vastagságú, puha, kellemes tapintású felület, kiváló nedvesség és légáteresztő képességgel. Felülete velúrsprayvel tisztítható. Választható színek: törtfehér, bézs, szürke

2. Prémium bőr - Prémium bőr borítás, kiváló nedvesség és légáteresztő képességgel. 1 mm vastagságú fedőanyag, sima felülettel, melynek köszönhetően a láb könnyedén belecsúszik a cipőbe. Felülete bőrtisztító sprayvel tisztítható. Választható színek: krémszínű, szürke

3. Memóriahabos fedés - Bőrbarát, anti-allergén, kiváló rezgés-csillapítást biztosító fedőanyag. A 2 mm vastagságú memóriahabos anyag extra puhaságot és kényelmet biztosít. Felülete nedves szivaccsal tisztítható. Választható színek: barna, pink

4. Batz sport fedés - Sportcélokra fejlesztett lélegző fedőanyag, magas nedvszívó képességgel. A puha, antibakteriális fedőfelület alatti antisokk réteg rezgéselnyelő hatással bír. A puha, memóriahabos rétegnek köszönhetően igen puha, komfortos érzetet biztosít sportolás közben is.

Ára: 17990 Ft

prémium
 

SPORT talpbetét

Sportolási célra kifejlesztett egyedi talpbetét, speciális, magas nedvszívó képességgel bíró, puha, memóriahabos réteget is tartalmazó Batz Sport fedőanyaggal ellátva. Rezgéscsillapító, antibakteriális, habosított alapanyaga megfelelő rugalmasságával optimálisan osztja el a testre nehezedő terhelést, ezáltal segít megelőzni a sportsérüléseket. Hosszú időn át megőrzi tartását és formáját. Biztosítja a sportolás során szükséges alátámasztásokat, ideális ívben tartva a lábat.

Ára: 17990 Ft

sport
 

3/4-es talpbetét

Standard vagy Prémium talpbetét 3/4-es változata, mely a cipőben nem végig, csak a láb bütyök részéig ér. Kimondottan szűk fazonú, keskeny fejbőséggel rendelkező lábbelikhez ajánlott.

Ára a standard (fedés nélküli) kivitel esetében 14990 Ft, a prémium (fedéses) talpbetéteknél a választott fedőanyaggal 17990 Ft.

3-4es
 

A talpbetétek különböző jellegű és fazonú saját zárt cipőbe (keskeny, normál, széles és sport fazonú) cipőbe rendelhetők. Megrendelésekor szükséges kiválasztani, hogy milyen típusú, milyen fazonú cipőben kívánja a talpbetétet használni.

A Batz egyedi talpbetét 6 hónapos garanciával, 1 év kihordási időre készül. Rendeltetésszerű használat mellett felmerülő minőségi kifogásoknál, hibáknál a gyártó elbírálja, és kijavítja az adott problémát.

Egészségpénztári kártyára is elszámolható!

A Batz egyedi talpbetét készítése esetén bejelentkezés szükséges, melyet a BioKlinika bármely elérhetőségén megtehetnek vásárlóink.